AllesMotornieuws

Gratis pendelbus van MKC Moto naar MOTORbeurs Utrecht

Utrecht – Gratis naar Motorbeurs Utrecht met MKC Moto. Na een succesvolle eerste editie wordt dit jaar voor de tweede keer een pendelservice georganiseerd door MKC Moto in het beursweekend. Vanuit de motorkledingwinkel aan de Savannahweg in Utrecht worden bezoekers met pendelbussen tot aan de Jaarbeurshallen gebracht.

Tip: Kom ook naar de stand van Motormeiden Hal 9 D32
Programma Motormeiden op de beurs

Zoals ieder jaar worstelt de Jaarbeurs met de parkeerdrukte van de ruim 100.000 bezoekers die het grootste motorevenement van de Benelux trekt. Er wordt geadviseerd om met het openbaar vervoer te komen omdat het aantal parkeerplekken niet toereikend is. Daar springt MKC Moto handig op in.

Vorig jaar werd de pendeldienst op zaterdag georganiseerd. Zo’n 2000 bezoekers maakten hier gebruik van. Dit jaar zal de pendeldienst het hele weekend rijden en is de capaciteit van de bussen verder opgehoogd. Gebruik van de pendeldienst en het parkeren is gratis.

Wel is het nodig om van tevoren aan te melden via de website van MKC Moto. Op vertoon van het busticket kan er in de winkel bovendien een gratis goodiebag worden afgehaald (op=op). MKC Moto adviseert om er snel bij te zijn, voordat de bustickets vergeven zijn.

Meer informatie en aanmelden voor een gratis busticket kan via de volgende link:

https://www.mkcmoto.com/nl/events/motorbeurs-utrecht/