Motornieuws

Big Sale bij Biker Outfit – Rev’it sample sale

Dé kans om voor een bescheiden budget motorkleding te kopen van een A-merk. Biker Outfit Amsterdam organiseert een gigantische Sample Sale van Rev’it. Ze hebben zelfs zo veel dat er enorme tent zal verrijzen op het bekende binnenterrein van de motorzaak. Tip jouw motor vrienden en vriendinnen en ga lekker shoppen!

Datum: 21-23 juni / Biker Outfit – Rev’it Sample Sale
Motorpak op maat: Rev’it Tailortech 22 juni

Rev’it samples met 50% korting

Grootste partij Rev’it samples ooit! Deze partij wordt in 1e instantie tijdens dit event aangeboden en zal na afloop online verkrijgbaar zijn.

Kenners weten dat deze samples niet anders zijn dan de gewone collectie, maar dat je er slechts de helft voor betaalt. Rev’it samples zijn vaak vertegenwoordigers, of beursmodellen. De meeste Rev’it samples zijn verkrijgbaar in de maten large of 50 voor heren en medium of 38 voor dames.

TIJDENS BOM 2024 – SHOPPEN MET KORTING

GoreTex, waterdicht of doorwaai-jassen en broeken, jeans, leren combi’s en overalls, handschoenen, laarzen, sneakers, regen en thermo kleding, noem maar op. Tijdens de BOM marktdagen wordt in de winkel en online ook extra scherpe kortingen aangeboden op overige merken en collecties!

REV’IT pakken op maat – Tailortech

Met Rev’it Tailortech wordt elk detail van jouw one-piece motorpak volledig op jouw exacte maten afgestemd. Op zaterdag 22 juni zal een Rev’it Tailortech specialist uit Italië deze kant op komen. Mocht je interesse hebben in een op maat gemaakt pak, is dit het moment om al je vragen en ideeën te bespreken!

motorkleding Bikeroutfit
Deze foto is ter illustratie

Hapje en drankje – Koffie van de Barista

Op zaterdag en zondag zullen er een Barista en foodtruck aanwezig zijn. Hier kan jouw favoriete koffie of thee, een braadworst of frietjes halen. Consumptie van koffie & thee is gratis

Geniet van een heerlijke braadworst –De WorstTruck

Heerlijke worst van biologisch vlees met de Italiaanse klassieke smaak van venkel en tijm. Geserveerd op een maïsbroodje met zuurkool en huisgemaakte chutney. Eventueel met verse friet.

*Consumptie uit de WorstTruck is niet gratis