Motorkleding

Onmisbaar deze zomer: Motormeiden sneldrogende handdoek

Deze zomer kun jij niet zonder de Motormeiden sneldrogende handdoek!  Hij is er in een limited oplage en we geven je maarliefst 5 goede redenen om niet te lang te wachten tot het mooie weer er is!  

Redactie: Tessa Deurloo
Foto’s: Ineke Pigge + Marleen, maakte beide een rondreis in Zuid-Afrika.

Bestel jouw >>> Motormeiden Handdoek `
Prijs: Slechts 30,- euro

Deze toffe motorhanddoek is ontworpen om een ultieme motorvakantie mee te beleven en is ook nog eens praktisch en makkelijk mee te nemen. Zo nam motormeid Ineke en Marleen haar motorhanddoek mee naar Afrika en spotte daar de big five!

  1. Snel Droog:

Zoals de naam al aangeeft, drogen deze handdoeken veel sneller dan traditionele katoenen handdoeken. Dit is vooral handig tijdens reizen, kamperen, of na sporten. Je kunt hem ook makkelijk wassen tijdens jouw reis! Even in een badje met sop en dan lekker uithangen (voor de Tafelberg bijvoorbeeld)

  1. Compact en Lichtgewicht

Deze sneldrogende handdoek is gemaakt van microvezel, waardoor ze licht en gemakkelijk op te vouwen zijn. Dit bespaart ruimte in je tas en maakt ze gemakkelijk mee te nemen.

  1. Absorptievermogen

Ondanks hun lichte gewicht hebben sneldrogende handdoeken een hoog absorptievermogen. Ze kunnen veel water opnemen, waardoor ze effectief zijn na een douche of zwempartij.

  1. Herkenbaar

Dankzij de print Motormeid ben je van ver herkenbaar en is de handdoek ook echt een conversation starter! Gebruik hem als vlag naast je tent of leg hem aan het zwembad! Zo weer iedereen dat jou passie motorrijden is!

  1. Veelzijdigheid

Deze motormeiden handdoek ook worden gebruikt voor sporten, reizen, kamperen, zwemmen en nog veel meer. Daar houden wij Motormeiden van!

Bestel jouw >>> Motormeiden Handdoek