Helmstickers Motormeid bijna uitverkocht!

Rijdt daar nou een Motormeid? Jazeker! Met deze super gave helmsticker van Motormeid, steel jij natuurlijk de show! Deze unieke stickers zijn speciaal ontworpen om op jouw helm te plakken. De sierletters zijn mooi uitgesneden zodat je geen plakranden ziet zitten.

Er zijn verschillende kleuren waaruit je kan kiezen: Neon geel, roze, zwart en wit. Ook zijn er twee verschillende lettertypen: Blokletter en Sierletter

Prijs: 15,- euro (inclusief verzendkosten). Ga naar de webshop.

Blokletters
De helmsticker met blokletter is op 2 verschillende manieren te plakken. De sticker wordt geleverd met de tekst Motormeiden. Je kunt de laatste twee letters (EN) er met een schaar afknippen en er Motormeid van maken.

Waar plakken?
Natuurlijk op je helm, maar de sticker is ook speciaal gemaakt om op andere (gladde) plekken te plakken bijvoorbeeld: windruitje, tank, voorvork of de kappen van je motor.

Ben jij een echte Motormeid?

Een Motormeid is iemand met girlpower, die geniet van het motorrijden, de vrijheid en het avontuur daar omheen. Motormeiden zijn stoer, hebben een mening, zijn trots op hun vrouwelijkheid en supporten elkaar! Jij snapt de uitdrukking Girls Can Do Both! Want misschien begrijpt niet iedereen dat jij motor rijdt, Motormeiden onder elkaar snappen dat wel en zullen elkaar altijd steunen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *