Motorkleding

Welke motorhelm past wel met bril?

Draag je een bril dan is het uitzoeken van de juiste motorhelm vaak een hele klus! En zit de helm met een bril opeens een stuk minder lekker. Zo jammer! Wist je dat er verschillende helmen zijn voor brildragers? Motormeiden vroeg tips aan Voordeelhelmen over welke helmen nou wel goed zitten met bril en waar je op moet letten.

Redactie: Iris Windmeijer (draagt zelf ook een bril)
Voor meer informatie of advies ga naar
Voordeelhelmen.nl

1. BELL SRT Modular Matt Black

De Bell SRT Modular systeemhelm is het nieuwste model in de Bell familie en is goed voorbereid op brildragers doormiddel van een extra uitsparing in de voering. Verder bevat de helm een geïntegreerd zonnevizier en voor een extra groot gezichtsveld is er het panoramavisier. Daarnaast is er nog voldoende ruimte om je communicatiesysteem in te bouwen. Echt een stoere, maar ook zeer functionele helm! Bekijk de helm hier.

 

 

2. Shoei Glamster Resurrection TC-2

Wat een mooie glam helm is dit! Deze stoere integraalhelm is gebaseerd op modellen van Shoei uit de jaren 70 en 80, het is dan ook een direct eerbetoon aan de Shoei helmen uit die tijd. Ook deze helm bevat een extra uitsparing met ruimte voor je bril. De retrohelm geeft je de looks van toen, maar dan gecombineerd met de technologie en protectie van nu! De Shoei Glamster is ook in andere kleuren beschikbaar.

 

 

3. Scorpion Exo Tech Pulse

De Scorpion Exo Tech Pulse is zeer geschikt voor brildragers, want ook hier gaat door de extra uitsparing in de voering een bril makkelijk op, ook als je de helm al op hebt. Je kunt gemakkelijk je bril op en af doen bij een tussenstop. Dankzij het uitgekiende ventilatiesysteem blijft je hoofd lekker koel en de helm heeft ook een geïntegreerd zonnevizier. Wil je onderweg lekker kleppen of muziek luisteren dan is hij ook voorbereid op een communicatiesysteem. Bekijk deze helm hier.

 

 4. Nolan N87 Gemini Replica N-Com D.Petrucci – Metal Cayman Blue 062

Deze Nolan heeft het Eyewear Adaptive Systeem en zorgt ervoor dat de helm heerlijk zit met je bril. De polycarbonaat buitenschaal van de N87 komt in 2 verschillende maten zodat deze beter past bij de maat van je hoofd. De helm sluit met de nieuwe Microlock2 snelsluiting en is lekker kleurrijk. Erg mooi! Bekijk de verschillende kleuren van de Nolan hier.

 5. HJC RPHA-70 Forvic 810

Ook deze HJC is zeer geschikt voor helmdragers door de extra uitsparing. Daarnaast is de helm in een windtunnel getest. Dat houdt in dat het een zeer stille en stabiele helm is. De HJC helm heeft ook een geïntegreerd zonnevizier met een nieuwe bediening en pinlock anticondens lens. Met het hippe design steel je helemaal de show! Echt een plaatje om te zien! Bekijk de helm hier.

Wil je niets missen? Volg Motormeiden ook op facebook en instagram! Heb je ook een bijzonder verhaal? Tip de redactie: redactie@motormeiden.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *