AllesRijtesten

ikzoekeenmotor.nl – zoek en vind jouw motor!

Bij wie ga je kijken voor je volgende motorfiets? Of, stel dat je jouw motor particulier hebt aangeschaft, en je bent geen sleutelaar, waar ga je hem dan brengen voor onderhoud? Waar koop je die veilige motorkleding of die goed passende motorhelm? Op de website Ikzoekeenmotor.nl krijg je een super handig overzicht.

Redactie: Dit is een advertorial 

Goede voorbereiding 

“Vier wielen vervoeren de mens. Twee wielen vervoeren de ziel”, is niet voor niets een bekende spreuk. En juist omdat bij deze keuze voor een motordealer of motorgarage zoveel emotie komt kijken, is het heel erg slim om je van te voren goed voor te bereiden; wat zit er bij jou in de buurt en wat is hun specialiteit?  Klik hier voor een overzicht. 

Op Ikzoekeenmotor.nl vind je de motorbedrijven 

Ikzoekeenmotor.nl heeft alle motorbedrijven en leveranciers uit jouw eigen regio overzichtelijk in kaart gebracht. Je tikt je woonplaats of postcode in, daarna de rubriek, en het aantal kilometers dat je maximaal zou willen rijden. En er komt een selectie van bedrijven die zich aanbieden ‘bij jou om de hoek’. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Bij wie ga jij kijken?

Wij van Ikzoekeenmotor.nl begrijpen al die vragen over het kopen van een motor. We gaan motorbedrijven en leveranciers van motorproducten de kans bieden om zichzelf op onze site vindbaar en zichtbaar te maken. We gaan aan hen vragen hun verhaal te vertellen. Waar komt hun passie vandaan? Wat maakt dat juist zij het in hun regio zo goed doen?

Benieuwd naar het interview van Motormeiden op ikzoekeenmotor.nl?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *