Inschrijven 2024: Tour Deluxe’mburg, allroad cursus en motogymkhana

Het lijk misschien nog ver weg, maar de eerste bochtentrainingen en Motormeiden activiteiten van 2024 komen binnenkort online! Zet woensdag 11 oktober 12:00 uur in jouw agenda want dan kun je inschrijven voor de Tour Deluxe’mburg, Behendigheidstraining en een gave allroadtraining. Lees hieronder meer over deze toffe trainingen en schrijf je woensdag in.

Motogymkhana/Behendigheidstraining (maart 2024)

Tijdens deze training leer je op een groot terrein hoe je jouw bochten heel scherp en soepel kun maken. Ook de technieken die je nodig hebt in de haarspeldbochten zullen hier uitgebreid aan bod komen. Zwieren zwaaien motor en kontje draaien. De behendigheidstraining vindt plaats op een volledig afgehuurd terrein in Lelystad en duurt een dagdeel.

Je kunt zelf kiezen welk deel jij je inschrijft. De training is vergelijkbaar met de moto Gymkhana zoals we die uit Japan kennen. Met pionnen stippelen we een parcours uit, waarbij je de verschillende technieken gaat leren. De training duurt een halve dag in Lelystad. Je kunt jezelf inschrijven voor het ochtend- of het middagdeel.

Prijs:  € 139,00 incl. certificaat, drinken en snacks.
Ochtenddeel: 09:00 – 12:30  Middag: 13:00 -16:30
i.s.m. Motorcursussen.nl

17 maart ochtend – 09:00 – 12:30
17 maart middag – 13:00 -16:30

24 maart ochtend -09:00 – 12:30
24 maart middag – 13:00 -16:30

Allroadtraining  – Basis (April)

Wil jij offroad met jouw eigen *motor en ervaren hoe het is om in het bos te rijden of op andere onverharde ondergronden? Deze allroad training is een perfecte basis voor Motormeiden die graag onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde BMW instructeur het asfalt willen verlaten. Voor deze cursus is geen bijzondere vaardigheid of preparatie van de motor noodzakelijk en hoef je geen all-road ervaring te hebben. We beginnen bij de basis en leren verschillende technieken aan, vervolgens gaan we prachtige routes rijden in de bossen.

*geschikte allroad motoren: BMW GS, Africa Twin, Tenere, Transalp, V-strom, KTM Adventure, Triumph Tiger (motoren uit het allroad segment. Weet je het niet zeker? stuur een mailtje naar info@motorcursussen.nl)

Datum: 6 en/of 7 April
Prijs:  € 285 incl. lunch en certificaat (elke deelnemer krijgt een oortje in, max 6 personen)
Startpunt/ eindpunt: Hoogerheide (Noord-Brabant)
Boeken: 11 oktober 12:00 uur – i.s.m. Motorcursussen.nl

AANMELDEN ALLROAD 6 APRIL
AANMELDEN ALLROAD 7 APRIL

Tour Deluxe’mburg (Juni)
Wil jij jouw bochtenwerk eindelijk eens next level brenngen en ben je ook gek op wat extra comfort en luxe? Dan is de Tour de LUXE’mburg 2023 echt iets voor jou! Deze bochtentraining is uiteraard voorzien van extra ‘LUXE’ en er is ook genoeg tijd om een plons in het zwembad te nemen of lekker te relaxen. Elke middag lunchen we in het hotel en kun je zelf bepalen of je ook het middagdeel rijdt. Deze vakantie is geschikt voor elk niveau.

Prijzen Tour de Luxe’mburg 2024
4-daagse -basis- bergtraining (inclusief 3 overnachtingen/ontbijt/3-gangen diner)
Prijs per persoon op een:
-Tweepersoonskamer comfort € 520,-
-Tweepersoonskamer luxe met balkon € 540,-
  *Toeslag p.p. voor kamers bij alleengebruik het gehele weekend € 95,-

Datum: 21 t/m 24 juni 2024 (aankomst op vrijdag, vertrek op maandag)
Boeken: 11 oktober 12:00 uur – i.s.m. Moto Maestro

AANMELDEN Tour de Luxe’mburg 2024