AllesEventsMotornieuws

Instagram Meet & Greet – Aanmelden!

Wie volg jij op instagram? Op de stand van Motormeiden in hal 7 kun je zaterdag 16 februari in contact komen met jouw instagram-idolen! Kom langs bij de Instagram Meet & Greet: maak foto’s, wissel tips uit en klets gezellig met elkaar! Ontmoet jouw favoriete instagrammers of geef je eigen instagram-account op, om met jouw volgers in contact te komen! Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom.

Zaterdag 16 februari/ MOTORbeurs Utrecht
Wil jij jezelf opgeven met je eigen instagram account? Dat kan vanaf 1000 volgers. Mannen en vrouwen zijn welkom! Stuur een mailtje naar aanmelden@motormeiden.tv met een linkje van jouw account en een korte toelichting over jezelf.

Waarom aanmelden?
Motormeiden maakt binnenkort een artikel met alle instagrammers die van plan zijn te komen. Je kunt zien wie hier naartoe komen!

Ontmoet jouw Idool!
Motormeiden nodigt zo veel mogelijk instagrammers uit. Wij hopen dus dat er zo veel mogelijk mensen op af komen! Zowel volgers als instagrammers lopen er tijdens deze Meet & Greet rond! Hoop jij dat jouw idool er ook is? Breng hem/haar op de hoogte van dit leuke event!

Heb jij je aangemeld met je instagram account?
Laat zoveel mogelijk mensen weten dat je naar deze Instagram Meet & Greet gaat. Maak leuke foto’s met elkaar, klets gezellig en er staat een hele gave motor van Royal Enfield waar je foto’s op kunt maken. De bedoeling is dat je in contact komt met andere instagrammers en jouw eigen volgers.

Instagram Meet & Greet tijden:
Je kunt twee keer langs komen op de Meet & Greet. Het is niet verplicht om de hele tijd aanwezig te zijn. Je kunt even langs komen en weer doorgaan.

11:00 – 12:30 uur
16:00 uur – 18:00 uur  (Hal 7)

Wat wordt er verwacht van een instagrammer?
Laat jouw volgers weten dat je bij de Instagram Meet & Greet bent. Dan kunnen ze hier naartoe gaan! De bedoeling is dat je in contact komt met jouw volgers en andere instagrammers die ook iets met motoren doen.

Loterij
Elke dag is er bij Motormeiden een loterij met super gave prijzen. Zorg dat je je gegevens achter laat en maak kans op te gekke prijzen. De loterij is om elke dag om 16:30 uur, prijs moet gelijk in ontvangst genomen worden. De inleg is 1 euro,- .

Wil je niets missen? Volg Motormeiden ook op facebook en instagram! Heb je ook een bijzonder verhaal? Tip de redactie: info@motormeiden.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *