EventsLifestyleMotornieuws

MOTORbeurs Utrecht – Girls Night Out (14 feb)

Motormeiden bestaat 1 jaar en dat wordt gevierd door een bijzondere samenwerking met MOTORbeurs Utrecht! Want wij willen meer voor vrouwen op de beurs! Motormeiden heeft daarom een eigen Motormeiden Meetingpoint in Hal 7 en nog veel meer! We starten met een speciaal programma op donderdag avond.

Op 14 februari organiseert Motormeiden een speciale avond waar jij je helemaal in de watten kunt laten leggen en er is ook een speciale Girls Night Out. Lees snel verder!

Motormeiden Meetingpoint:
Verzamel donderdagavond tussen 17:00 – 21:00 uur bij het Motormeiden Meetingpoint in hal 7 en laat je compleet in de watten leggen door een visagist, stylist en maak een professionele foto op een gloednieuwe motor! Opgeven kan vanaf 16:30 uur op de stand zelf. Om 19:15 uur hebben we een feestelijke opening! Kom je ook?! Kaartje MOTORbeurs Utrecht koop je hier.

Verrassing ophalen!
Voor elke meid ligt er een Motormeiden sticker klaar, waarmee je  kans maakt op te gekke prijzen aan het einde van het jaar! De stickers zijn er zo lang de voorraad strekt.

Feestelijke opening + Lancering t-shirtlijn
Om 19:15 uur openen we de stand feestelijk! We knippen het lintje door en lanceren ook de eerste t-shirtlijn van Motormeiden (binnenkort meer daarover!). Kom je ook een feestje met ons mee vieren?

Haarstyling en touch-up
Wat de mannen in de barbershop kunnen, kunnen wij vrouwen ook! Geef je op bij hairstylist Monica de Ruijter  en visagist Niels Jansen. Monica maakt van jouw vogelnestje een prachtige coupe: stylen, opsteken, krullen, invlechten of je nou lang of kort haar hebt! Visagist Niels Janssen kijkt hoe hij het beste in jouw naar boven haalt. Hij geeft je een kleine touch-up en handige make-up adviezen. Deze styling is in combinatie met de fotoshoot.  Aanmelden: Dit kan vanaf 16:30 uur, er is een beperkt aantal plekken.

View this post on Instagram

Wish vip night ??? #makeupbyme #mineralogie

A post shared by Niels jansen (@visagieno8) on

Fotoshoot op gloednieuwe Suzuki SV650X
Geef jezelf op voor een professionele fotoshoot door fotograaf Pien Meppelink, er staat hiervoor een gloednieuwe Suzuki SV650X klaar om het plaatje compleet te maken. De shoot is in combinatie met de touch-up. Laat je dus lekker in de watten leggen! Aanmelden: Dit kan vanaf 16:30 uur, er is een beperkt aantal plekken

Win een Motormorfose t.w.v. €878,00
Win een nieuw motorpak + een fotoshoot. Doe mee met de Motormorfose en win een gloednieuw motorpak van het Zweedse merk Halvarssons. Ook wordt je mooi op de foto gezet. Laat je gegevens achter en dezelfde avond weet je nog of je gewonnen hebt. De winnaar wordt om 19:45 uur bekend gemaakt.

Halvarssons Wien Lady met W-Pants, pak met z-liner membraan, totale waarde €878,00

Workshop: beschilder jouw rugzakje
Atelier Leona maakt waanzinnige kunstwerken op alles wat met leer te maken heef! Exclusieve modemerken komen naar haar toe voor unieke schilderingen op jasjes, schoenen, tassen of op grote schilderijen. Op de Motormeiden stand kun je een workshop volgen van Leona waar je zelf een rugzakje gaat beschilderen. Kosten voor de workshop: slechts 19,50, inclusief rugzakje en verf. Opgeven kan via: atelier.leona@gmail.com . Mocht je je opgeven op de beurs dan kost het 25 euro.

Tijden workshop:
Donderdag: 19:00 uur
vrijdag – zondag: 11:00 uur en 14:00 uur.

Meidenroute
MOTORbeurs Utrecht heeft eens speciale Meidenroute uitgezet. Op de plattegrond zie je bij 17 deelnemers een pictogram van de Meidenroute. Al deze exposanten hebben een specifiek aanbod op hun stand voor meiden. Uiteraard volop dames motorkleding, maar ook bijzondere tassen, workshops, kortingen, ladies only motorreizen en nog veel meer.

Theater: Inspirerende verhalen
In het theater staan deze avond echte powervrouwen die vertellen over bijzondere motorreizen en andere dingen die vrouwen op motoren meemaken of kunnen doen. Super leuk en inspirerend!

Motormeiden Meetingpoint (Vrijdag – Zondag)
Motormeiden staat ook de andere dagen op MOTORbeurs Utrecht. Met een aangepast programma en iedere dag een loterij met gave prijzen! We zijn open op twee tijden, hier kun je ook je sticker komen halen en gezellig kletsen.

OPENINGSTIJDEN (hal 7 – C072)
11:00 – 12:30 uur
16:00 – 18:00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *