Motorpakket: Zo start je het motorseizoen perfect!

Het motorseizoen is voor veel van jullie misschien nog niet begonnen, maar het is er sneller dan je denkt! Zo kun je het best nu al je afspraak maken voor een onderhoudsbeurt mocht je weten dat dit er aan gaat komen. Wij geven je ook al wat tips om je motor zo snel mogelijk seizoens-klaar te zetten! Met dit pakket van Datona kom je al een heel eind in de goede richting en je kunt hem nog winnen ook! Lees snel verder hoe je kans kunt maken!

1x MotoGP paddockstand (achter)
Een ‘vrij’ achterwiel creëer je met deze super mooie witte MotoGP paddockstand. Een heel handige en makkelijke standaard, waar je de achterkant van de motor omhoog lift. Je kunt op deze manier makkelijk je ketting smeren of de motor stallen. Als je ook de paddockstand aan de voorkant aanschaft kun je de hele motor van de grond krijgen. Dit is beter voor het behoud van de banden kwaliteit. Klik hier voor meer info.

1x kettingborstel 
De kettingborstel is een must have voor iedere motorrijder. Het houdt niet alleen de ketting langer schoon, het verlengt ook de levensduur van de ketting en de tandwielen. Klik hier voor meer info.

1x kettingspray 
Dx11 is waterafstotend en slingert niet van de ketting af en dringt zich diep door in de kettingschakels. Zo vormt er zich een zeer goed hechtende, beschermende laag op de ketting. Tevens biedt het bescherming tegen roesten en slijtage en reduceert het de wrijving. Klik hier voor meer info.

2x magneetschaal 
Nooit meer slingerende bouten of schroeven. Deze ronde magneetschotel is zeer handig tijdens het sleutelen en andere werkzaamheden. Klik hier voor meer info.

1x blauwe hoes 
Een mooie blauwe motorhoes van waterafstotend polyester zodat de motor beschermd blijft, het is bedoelt om de motor te beschermen voor een korte stop, niet om langdurig onder te laten staan. Klik hier voor meer info.

1x WD40
WD-40 is geen gewoon smeermiddel, maar een product met eindeloos veel toepassingen. Je kunt het gebruiken om alle bewegende delen van het gereedschap of machines te smeren en om al het materiaal te reinigen van hardnekkig vuil, zoals lijm, teer en vet. Ook lost WD-40 roest op en beschermt het tegen corrosie. WD-40 is tevens geschikt als contactspray. Klik hier voor meer info.

 

Win het pakket!
Bij motormeiden kun je het seizoen goed beginnen met dit gave motorpakket van Datona. Ga naar Facebook en Instagram om te zien hoe je kans kunt maken. De win-actie loopt van 14 -20 januari 2019.

Pakket t.w.v. bijna 180 euro
1x kettingborstel
2x magneetschaal
1x kettingspray
1x blauwe hoes
1x paddockstand achter wit
1x WD40

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *