AllesInspirerend

Interview: ‘Al mijn zorgen verdwijnen, ik voel me vrij’

Op instagram is ze razend populair onder de naam Bikerbabe_Siobhan. Maar wat weet je nog meer over haar? Bijna een jaar geleden haalde Siobhan haar rijbewijs (vrienden mogen haar Sio noemen).  Ook zet Sio zich in voor Motormeiden waar ze zich bezig houdt met socialmedia en leuke creatieve concepten bedenken.

De foto’s die je ziet zijn gemaakt tijdens de Motoshoot in Rotterdam. Ook dit jaar gaan we weer mooie professionele foto’s maken. Hou de agenda goed in de gaten!

Gefeliciteerd je bent jarig, een feestje in Woubrugge?
Al weer 28 jaar! Ik ben moeder van twee zoontjes 2 en 4 jaar, die leggen mij  helemaal in de watten en natuurlijk is er taart (ze noemen mij nu een oude taart). Mijn man Jos lacht daar kostelijk om.

Wat rijd je?
Een Yamaha diversion XJ600s. Ik was in december 2013 al begonnen met lessen maar toen ik na de kerst erachter kwam dat ik zwanger was, ben ik gestopt. Begin maart 2018 heb ik de draad weer opgepakt en binnen een maand geslaagd.

sioban van schie
Fotograaf: Wouter Photography | Haar/Visagie: Monica de Ruijter

Waarom deze motor?
Ik heb voor deze motor gekozen omdat ik heel veel goede verhalen heb gehoord over een diversion als beginners motor. Mijn volgende motor wordt een Harley Davidson sportster of een Ducati.

Wat heb je altijd bij je als je gaat motorrijden
Kam, deo, zonnenbrand en een rokje of korte broek. Moertjes en boutjes en ducktape.

Fotograaf: Wouter Photograpy

Heb je nog een wijsheid voor op een tegeltje?
Rij geen route maar kijk waar de weg je heen leidt

Wat voor motorkleding draag je?
Dainese tweedelig leer pak en Macna doorwaai pak

Fotograaf: Wouter Photography

Waarom ben je gaan motorrijden?
Ik ben er mee opgegroeid. Ik rij al vanaf mijn 7e bij mijn vader achterop. Van kinds af aan heb ik een passie en liefde voor motoren.

Welk gevoel geeft het je?
Al mijn zorgen verdwijnen en voel ik me vrij en heel krachtig. Alsof ik de hele wereld aan kan.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben  showroom adviseur op het hoofdkantoor van AEG. Ik rij elke maandag en vrijdag woon/werk verkeer en daarnaast rij ik elke avond/dag die ik kan voor ontspanning.

motormeiden siobhan van schie
fotograaf: Wouter Photography

Wat is de mooiste ervaring op je motor?
Mijn eerste rit met jullie Tour “de girls ride out”. Dit was mijn allereerste rit dit ik maakte met mijn eigen motor en ik vond het geweldig dat het met alleen maar meiden was. De sfeer die ik voelde was geweldig.

Heb je wel eens iets heftigs meegemaakt met de motor?
Ik reed bij Gouda op de snelweg 4 banen plus een afrit (5 banen en vluchtstrook). Ik voelde dat mijn motor geen power meer had, wanneer ik gas wilde geven en zat op de 3e baan. Ik wilde van baan verschuiven en keek de persoon naast mij recht in de ogen aan, vervolgens viel mijn motor volledig uit. Het eerst wat ik dacht is fuck, mijn arme kindjes (twee zoontjes) ik wil ze niet achter laten

Wat heb je toen gedaan?
Ik rolde zo gauw mogelijk tussen alle langs razende auto’s naar de vluchtstrook. Toen ik achter de vangrail geklommen was heb ik eerst mijn man huilend opgebeld. Daarna mezelf herpakt en familie gebeld met een motor aanhangwagen of ze me konden komen halen..

Wil je niets missen? Volg Motormeiden ook op facebook en instagram! Heb je ook een bijzonder verhaal? Tip de redactie: info@motormeiden.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *