AllesMotornieuws

Kawasaki Ambassadeur van Motormeiden

Het nieuwe jaar begint goed, want het Japanse motormerk Kawasaki is ambassadeur geworden van Motormeiden. In 2021 zetten we ons samen in voor de motorrijdende vrouwen!

Kawasaki ziet veel potentie en ontwikkeling in deze doelgroep en support daarom het Motormeiden-platform. “De motorwereld wordt steeds diverser, onder andere doordat er steeds meer vrouwelijke motorrijders zijn. Dit willen we zo veel mogelijk stimuleren, zodat er nog meer vrouwen gaan motorrijden. Om dit voor elkaar te krijgen, zien wij een goede match met Motormeiden. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking het komende jaar”, aldus Kawasaki Nederland.

Kawasaki heeft een uitgebreide en moderne range aan motoren zowel voor de beginnende als de ervaren motorrijder/rijdster.  Populaire motoren zijn o.a. de Z650, Z900, Ninja 650, Versys 650 en Vulcan S!

Wat je van Motormeiden kunt verwachten het komende jaar? “Op Motormeiden kun je het laatste nieuws over Kawasaki vinden, zoals bijvoorbeeld de nieuwste modellen. Daarnaast zullen we de motoren natuurlijk ook zelf gaan testen, zodat de lezer(essen) onze eerlijke mening kunnen lezen. Wij zijn ontzettend blij met Kawasaki als nieuwe ambassadeur!”, aldus Tessa Deurloo, oprichtster van Motormeiden.

De ambassadeurs van Motormeiden maken het mogelijk om verder te bouwen aan het platform en om de ritten en evenementen laagdrempelig te houden. Het doel van Motormeiden is om vrouwelijke motorrijders op de kaart te zetten en de motorwereld meer girlpower te geven.

Wil je ook ambassadeur worden? Neem dan contact op met info@motormeiden.tv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *