AllesEventsRijtesten

AANMELDEN: Motormeiden ritten-team | Help jij mee?

Motormeiden heeft jouw hulp nodig! Vind jij het leuk om af en toe mee te helpen tijdens de ritjes van Motormeiden, wil je routes uittesten of een groepje begeleiden? Geef je dit jaar op voor het Motormeiden ritten-team. Samen met jullie zorgen we ervoor dat de ritten van Motormeiden gesmeerd verlopen.

Wat is het ritten-team?
Je helpt bijvoorbeeld met inschrijven op de dag zelf of als je in de buurt woont, test je de route uit. Ook zijn we altijd op zoek naar Motormeiden die voorop willen rijden en een groepje willen begeleiden tijdens de rit. We hebben ongeveer 1 rit of evenement per maand, maar als je zelf leuke ideeën hebt kun je die ook in uitvoering brengen. Het is een vrijwillige functie, waar je veel plezier aan zult beleven!

Aanmelden / Uitschrijven
Geef je op voor het Motormeiden Ritten-team. Aanmelden en uitschrijven kan het hele jaar. We houden je op de hoogte via de mail. Aanmelden: Geef je hier op voor het Motormeiden Ritten-team.

Routes maken?
Vind jij het leuk om routes uit te stippelen en wil je leuke routes maken voor Motormeiden? Ook dat kan! We gebruiken het programma MyRouteApp en starten/eindigen meestal bij een van onze Ambassadeurs.

Agenda Motormeiden 2021
De lijst wordt nog aangevuld, maar dit is wat je alvast kunt verwachten in het nieuwe jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *