De perfecte online videocursus voor het halen van jouw motorrijbewijs

Een halve draai, het achtje, de langzame slalom. Het is maar een greep uit alle oefeningen die je als beginnend motorrijder onder de knie moet krijgen. Met de examenvideo’s van slagenvoorjerijbewijs.nl kan jij jezelf optimaal voorbereiden op het praktijk examen en creëer je meer tijd om fysiek te oefenen tijdens de praktijkles. Lees snel verder hoe het werkt! 

Instructie video’s voor AVB en AVD

Slagenvoorjerijbewijs is een online videocursus welke bestaat uit 30 video’s waarin alle onderdelen van het AVB en AVD programma, zitten inclusief examenvoorbereiding. De modules bestaan uit ruim 6,5 uur professionele videobeelden met praktijkvoorbeelden en uitleg van ervaren rij-instructeurs. Daarnaast ontvang je per onderdeel een uitgebreid handboek waarin alle informatie staat beschreven, zodat je in één overzicht alles nog eens rustig door kunt lezen.

Het videoprogramma kan je gebruiken ter voorbereiding maar ook ter evaluatie van jouw motorrijles. Want hoe vaak is het niet zo dat je na een rijles thuiskomt en in gedachten alle stappen nog eens doorneemt? Met behulp van de video’s en handboeken kun je dit dan nog eens goed bekijken en jezelf goed voorbereiden op het rij-examen.

Het geeft je meer zelfvertrouwen omdat het jouw inzicht en kennis vergroot, waardoor je tijdens de praktijkles meer tijd hebt om fysiek te oefenen wat je al in het online programma hebt gehoord en gezien!

Actieprijs

Het videopakket kost normaal €89,- maar aanbieden voor de introductieprijs van €49,00. Je kunt dan direct jouw voordeel behalen en aan de slag met de video’s en bijbehorende handboeken vol informatie! Let op: de introductieprijs is geldig tot 15 mei 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *