‘Een spijkerbroek en sokken was je toch ook? Waarom je motorpak niet?’

Hoe vaak heb jij je motorpak al gewassen of laten reinigen? Bij Paula’s Motorkleding in Menaam (Friesland) kun je terecht voor het laten reinigen en behandelen van al je motorkleding! Zij reinigen en behandelen zowel textiel als leder, maar ook je helm, handschoenen en je motorlaarzen kun je brengen of opsturen.
Motorkledingwasserette uniek in Nederland!
In het Friese Menaam staat de enige Motorkledingwasserette van Nederland. Het viel oprichter Paula Inia op, ook bekend van op dat je sommige motorrijders van verre al ‘ruikt’ aankomen als ze de motorzaak binnen liepen. ‘Je kunt je voorstellen hoe een motorpak ruikt als je rijdt in temperaturen boven de 30 graden. De meeste motorrijders hangen hun pak daarna gewoon weer in de kast en rijden er de hele zomer in door. Een spijkerbroek en sokken was je toch ook? Waarom je motorpak niet?’.
links: na – rechts: voor – Motorkledingwasserette
Ook motorhandschoenen reinigen!
Bij de Motorkledingwasserette kun je alles laten reinigen: van leer tot textiel en ook kleine items zoals je motorhelm of motorhandschoenen. ‘In motorhandschoenen of een helm zit veel opgedroogd zweet, dat gaat ruiken als je ze weer aantrekt of opzet. We reinigen deze items, zodat de bacteriën dood zijn en ze weer als nieuw ruiken, wel zo fris’.
links: voor – rechts: na – Motorkledingwasserette
Laat jouw motorpak nu nog reinigen!
De winter is het ideale moment om je pak te laten reinigen! Wacht niet te lang en zorg dat je motorkleding lekker fris en schoon in de kast hangt voor het volgende motorseizoen! Is het Friesse Menaam niet om de hoek? Je kunt jouw kleding ook opsturen naar de Motorkledingwasserette. Kijk voor meer informatie op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *