Lifestyle

Een ode aan alle motormoeders!

Van wie  heb jij het motorvirus gekregen? Dit weekend is het Moederdag! Op Motormeiden vind je een ode aan alle stoere motormoeders die lekker motorrijden. Sommige rijden ondertussen al met hun zoon of  dochter of hebben het motorrijden weer opgepakt na een lange stop. Echter het is nooit te laat om weer te beginnen!

Redactie: Iris Windmeijer 

Tessa Deurloo

Geeft het motorvirus meteen door aan haar zoon Salva. De eerste Yamaha R1, scheurt hier al door  de  straten

Samantha van der Spek
Hoe lang zal het duren voordat ze samen gaan rijden?
Susan Lusink
“is mijn moeder gaan motorrijden zonder mij?!”
 
Anneke van den Akerboom
Een motormama to be! Anneke en haar vriend rijden beide motor, dus vandaar deze schommelmotor ?. Daar gaat jullie mini-motormuis vast veel plezier aan beleven! 
Mariët van Gaal
Mariët en haar dochter hebben nu al een passie voor motoren. Wat een lieve foto’s samen, en mooie motoren zeg!
 

 

Mathiske van der Donk
Mathiske liet wel hele bijzondere foto’s maken van haar dochters tijdens de newborn shoots. Met motorkleding en helmen! Ze zijn ondertussen al wat ouder, maar  moeten nog even wat jaartjes wachten tot ze zelf mogen rijden.
Noah van den Hout

Noah en haar moeder zijn tegelijk begonnen met lessen en hebben tegelijk hun AVB examen kunnen halen. Door corona werd het laatste examen steeds uitgesteld. Haar moeder heeft haar motorrijbewijs al in maart gehaald, en is nu al twee maanden volop aan het toeren. En Noah heeft ook sinds kort haar rijbewijs! Dat was niet gelukt zonder haar positieve steun. “Dit is de reden dat ik haar extra in het zonnetje wil zetten”, aldus Noah. Op de foto hadden ze net samen hun examen gehaald: “je ziet daar onze vermoeide koppies ;P. Heel gaaf dat met haar te hebben mogen delen.” We wensen Noah en haar moeder nog vele mooie motorkilometers toe!

 

Dianne Eggerink

Dianne staat hier op de foto met haar man, zoon en dochter. Wat gezellig zo samen met de hele familie op pad!

 

Jeffrey en de kinderen Giovanni, Valentino, Cherlina en Chavelly

Jeffrey zou graag zijn vrouw en moeder van 4 kinderen in het zonnetje willen zetten. “Met de kinderen rijdt ze graag rond op haar Yamaha xj 700 chopper die zij ook zelf heeft voorzien van een eigen look. Maar als ze alleen of met vriendinnen gaat rijden dan pakt ze haar Suzuki gsxR?”, aldus Jeffrey. Wat een toffe motoren heeft ze, waarschijnlijk willen Giovanni, Valentino, Cherlina en Chavelly graag achterop gezien worden!

 

Ashley Thompson

Zo te zien heeft motormoeder Ashley al een kleine motormuis in huis. Aan dat blije koppie te zien zal deze kleine motormuis later vast graag achterop mee gaan.

 

Jolanda de Vries

Het motorrijden is Jolanda met de paplepel ingegoten. “Sinds ik ook mijn motorrijbewijs heb, rijden mijn moeder Alwina en ik regelmatig samen leuke ritjes. Ik hoop dat we dit nog lang samen kunnen doen ❤️” Wat leuk, hopelijk zien we jullie een keer bij een motormeiden-rit!

 

Priscilla Hospers
Priscilla stuurde onderstaande foto in van haar motorbaby. Wat een dotje he! Nu al begonnen met rijden, dat zit er al vroeg in.
Stacey de Goede

Stacey de Goede heeft haar rijbewijs gehaald toen ze net zwanger werd. Inmiddels heeft ze haar eerste motor, een Suzuki Bandit 600s! “Nu kan ik af en toe lekker mee touren samen met mijn zus en zwager en nog meer vrienden vriendinnen. Wat een vrijheid voel je op zo’n motor!”, aldus Stacey. Haar zoontje Boaz van bijna 1 jaar oud kan hopelijk over een aantal jaartjes lekker mee achterop. “Ik kijk er al naar uit en hopelijk later andersom ook.”

Wini Pijnnaken
Wini rijdt ook vaak met haar dochter. Wat een toffe helmen hebben ze ook, echt leuk! Zie hier op de foto moeder Wini (links) met dochter!??
Angela Ruiter
Angela heeft zo te zien al een motormeid in spe thuis rondlopen. Haar dochter lijkt het nu al enorm leuk te vinden! Hopelijk rijden Angela (en haar dochter) nog vele mooie kilometers.
Mariëlla Verwijmeren
Kijk Mariëlla en haar dochter stralen bij de motor!
Gwendoliene van de Wardt – Kuilder
Gwendoliene is zelf een motormoeder en haar motorbaby is er al vroeg bij zo! Hopelijk kunnen ze over een paar jaartjes samen gaan rijden. En tot die tijd kan Gwendoliene veel mooie ritten rijden!
 
Miriam Roseleur
Miriam staat hier op de foto met een van haar kinderen. Wat een lieve foto!
Anneke van Soest

Anneke staat hier op de foto met haar twee mini-motormeiden, wat een leuke foto!

Denise Rits
Denise stuurde een foto in waar ze achterop zit bij haar moeder, met haar vriend op de motor er naast. “Voor mijn moeder voelt mijn vriend ook als haar zoon en andersom. Mijn vriend noemt mijn moeder ook geen schoonmoeder maar “houd-mama”. Mijn vriend en ik hebben een ontzettend bijzondere band met mijn moeder die wij zullen koesteren voor de rest van ons leven. Wij houden zo ontzettend veel van haar❤️” Zo ontzettend lief! We wensen jullie veel mooie motorritjes!
Ryanne Komdeur Vlieger

Dit is Ryanne met haar oudste dochter Fleur. Ze zijn volledig in leer, want “het is niet alleen veilig volgens mijn meisje zijn we zo ook super stoer. Nog even wachten en dan misschien haar zusje Sterre (nu 4jaar) straks ook achterop.” Wat een stoere motormama he… Dat vinden haar meiden ook!

Joyce Klomp
Een vriendin Dominique Verkerk wil graag Joyce in het zonnetje zetten! Deze motormama heeft een dochtertje, Jilvana, van bijna 3.5 jaar. Ze is een alleenstaande moeder, en geeft vaak het motor rijden op zodat ze wat leuks met haar dochtertje kan doen. Waar ze natuurlijk stiekem van baalt, vooral als het mooi weer word. En dat terwijl het motorrijden haar uitlaatklep is!

Dominique: “Omdat ze altijd klaar staat voor een ander, altijd een leuke mama is, verdient ze het om een keer zelf in het zonnetje gezet te worden. Zoals zij haar dochtertje altijd in het zonnetje zet en zorgt dat zij niets te kort komt. Ik gun het haar enorm! Het zal een enorme opkikker voor haar zijn, die ze op zware momenten zeker kan gebruiken!” Wat ontzettend lief van Dominique, wij wensen Joyce veel mooie kilometers (en hopelijk in de toekomst met haar kleine motormeid achterop!)

Elle Meijer
Motormoeder Ella is hier met haar zoon on tour. Ze kijken zo blij, het was vast een mooie route. Heel veel fijne motorkilometers gewenst samen!
Anneke van Soest
En Anneke met haar motormoeder! Wie zal er sneller door de bochten scheuren?
Simone Louwsma-Elzinga

De onderstaande leuke foto is van Simone met haar racekids, ie ondertussen zelf ook op het Junior track rijden. Zullen ze met moederdag stiekem motordag vieren en met z’n allen gaan rijden?

Claudia Hendriks
Claudia staat hier op de foto met haar motormeiden Daimy en Jayda. We wensen ze een mooie, zonnige motordag met mooie kilometers!

Heb jij ook een lieve (motor)moeder? Zet haar vandaag in het zonnetje!

Wil je niets missen? Volg Motormeiden ook op facebook en instagram! Heb je ook een bijzonder verhaal? Tip de redactie: redactie@motormeiden.tv

*Alle foto’s zijn ingestuurd na een oproep en de rechten van deze foto’s liggen bij de eigenaren van de foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *