InspirerendLifestyle

Mooi op de motor met HEMA Beauty!

Je kent het vast wel: je hebt net een heerlijke dag op de motor achter de rug. Dan kom je thuis, of besluit nog even onderweg in een restaurant wat te eten. Je doet je helm af en: oh nee, helmhaar! Je coupe zit door de war, je lippen zijn droog geworden, en je ruikt naar een mengelmoes van benzine, leer en zweet. Gelukkig komt HEMA Beauty nu met de oplossing!

Redactie: Iris Windmeijer

De producten zijn te koop bij de Hema en online. 

Afbeelding van de ontvangen producten van Hema Beauty

Onlangs ontvingen we een leuk pakketje van HEMA beauty, met daarin een sheet mask, een 1 minute haarmasker, een body mist, lip balm en een satin matt lipbalm in het donkerrood. Fijne producten om na een dag op de motor jezelf weer helemaal vertroetelen. Lees hieronder wat we van de producten vinden. 

1 minute hair mask

Het eerste product is de 1 minute hair mask with almond- & coconut oil. Het masker kost dus lekker weinig tijd. Toen ik op een dag thuis kwam met helmhaar, heb ik het ook meteen geprobeerd. Het haarmasker ruikt heerlijk, van kokosgeur krijg ik altijd vakantie-vibes. Er zit zoveel in de verpakking dat ik ‘m makkelijk twee keer kon gebruiken! 

Koop het product hier

Anti-imperfection sheet mask 

Ben je al bekend met sheet masks? Sheet masks zijn een uitvinding uit Zuid-Korea. Het praktische van een sheet masker is dat je het gewoon uit de verpakking kan halen en op je gezicht kan leggen. Dus geen vieze vingers of per ongeluk een beetje gezichtsmasker in je haar! Daarnaast hoef je een sheet mask ook niet af te spoelen. Superpraktisch masker om mee te nemen op je motorvakantie dus. Het product werkt erg fijn en heeft geen bijzondere of overheersende geur. Of mijn huid zichtbaar minder imperfecties bevat, durf ik niet te zeggen. Wel voelt het gebruiken van zo’n sheet mask als een klein spa-momentje!

Koop het product hier

B.A.E. body mist vanilla & liquorice

Deze body mist ruikt heerlijk! Het product zit in een prettige spuitflacon met een dop. Een sprayen en je ruikt meteen weer een stuk frisser. De geur is heerlijk en blijft lekker lang hangen – niet alleen op jezelf, maar ook in de kamer waar je hebt staan sprayen. Ook dit artikel is vegan, en in meerdere geuren beschikbaar. 

Koop het product hier

Rescue me! Lip balm

Met je helm op, zal je vast niet veel lippenbalsem opsmeren tijdens je motorritje. Wanneer je van de motor stapt met je droge lippen, dan komt deze lippenbalsem van de HEMA goed van pas. De lip balm is zelfs vegan en komt in een mooie, neutrale verpakking. Het ruikt erg lekker en m’n lippen worden er heel zacht van.  

Koop het product hier

Satin matt lipbalm 

Soms verdienen je lippen niet alleen een beetje aandacht, maar ook kleur! Dan kun je de satin matt lipbalm van HEMA beauty gebruiken. De satin matt lipbalm is vegan en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ik ontving een mooie rode lipbalm. Omdat de lipbalm in een potloodvorm is, kan je heel precies je lippen stiften. Het product ruikt lekker fruitig en bloemig, en blijft goed zitten. Een drankje overleeft de lipbalm makkelijk, maar na een volledige maaltijd moet je wel even bijstiften.

Koop het product hier

Wil je niets missen? Volg Motormeiden ook op facebook en instagram! Heb je ook een bijzonder verhaal? Tip de redactie: redactie@motormeiden.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *