AllesMotorkleding

Motor beentas de musthave voor 2020!

Dit is handig voor op de motor! Neem al jouw spulletjes mee in een handige motor beentasje! Motormeiden heeft dit seizoen de motorbeentas in de webshop! Super handig voor alle leuke ritjes en events die we gaan rijden en je niet al je zakken wilt volproppen! Een musthave voor in jouw motorgarderobe!

Bestel de beentas in de webshop voor slechts 20,- euro. We hebben slechts een beperkte oplage!

Nooit meer volle zakken tijdens het motorrijden!
Doormiddel van de verstelbare gespen zit de beentas in een handomdraai om jouw heup en been bevestigd en zit hij niet in de weg tijdens het rijden. De beentas kun je naar elke gewenste maat groter of kleiner maken, zodat hij perfect om jouw heup en been past.  Het beentasje kost slechts 20,- euro en is verkrijgbaar in de Motormeiden webshop!

Veel plek en vakken
Er zitten heel veel vakjes in dit beentasje zodat je naast je rijbewijs en telefoon ook een hele hoop andere spullen kunt meenemen op de motor! Het fijne van dit beentasje is dat je geen volle zakken hebt, niets op je rug draagt en je het tasje ook nog als schoudertas kunt gebruiken (niet op de motor uiteraard!).

Hoeveel gaat erin?
Wij hebben hem uiteraard voor je uitgetest en er kan meer in dan je denkt! In het grote vak kunnen de ritsen twee kanten op. Zo hoef je niet de hele tas open te doen om er iets uit te halen. Aan de voorkant zit een klein voorvakje met rits en reflecterende streep. Wij stopten er met gemak het volgende in: flesje water, appel, portemonnee, schoon t-shirt, scarf, sokken, fotocamera, paspoort, lippenbalsem en dan was er nog ruimte over.

Verzenden/ Ophalen
Bestel jouw beentasje online en haal hem op bij de MOTORbeurs Utrecht van 20 – 23 februari (Hal 12). Uiteraard kun je het beentasje ook laten verzenden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *