AllesEventsLifestyleMotornieuws

MOTORbeurs Utrecht: Dit moet je zeker doen op het Motormeidenplein!

Motormeiden pakt flink uit tijdens MOTORbeurs Utrecht op het speciale Motormeidenplein! Van een professionele fotoshoot tot win-acties, het pimpen van jouw unieke Motor-beurs (portemonnee) en nog veel meer. Het Motormeidenplein is het verzamelpunt voor alle motorrijdende vrouwen en vind je in Hal 12 D060. Op het Motormeidenplein vind je Motormeiden, Atelier LeonaGeratel en EnduroCats.

Redactie: Tessa Deurloo, contact: info@motormeiden.tv

Op de stand van Motormeiden en Atelier Leona worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd zodat motorrijdende vrouwen helemaal in het middel van de belangstelling staan. Ga naar MOTORbeurs Utrecht, voor meer info en kaartjes! Het programma ziet er als volgt uit:

Dagelijks Programma: Donderdag t/m zondag
10:00 – 18:00 Motormeiden Bochten Bootcamp (Eifel -Duitsland) i.s.m Moto-Style
10:00 -18:00 Pimp je MOTOR-beurs i.s.m. Atelier Leona  5,- euro
10:00 -18:00 Winnen: Maak de leukste social foto van de dag en post hem online!
13:00 uur Workshop: leer motorpoetsen als een pro – Autopoetsbedrijf Mollers (Gratis)
16:00 uur Loterij (koop je lootje vooraf)

Donderdag – Ladies Night
19:00 Winnen: Motormeiden kledingpakket!
19:00 Feestelijke lancering nieuwe kledinglijn
19:00 uur Fashionshow –Loop je mee? Geef je op!

Zaterdag
11:00-13:00 Instagram Meet & Greet – aanmelden@motormeiden.tv
13:00 -17:00 Professionele fotoshoot met Pien Meppelink – Zo lang de voorraad strekt!
13:00-17:00 Haarstyling door Kaylee Joy Broere
13:00-17:00 Kledinstyling door Atelier Leona

Programma Motormeidenplein – Hal 12

Dagelijks: Win-actie: Leukste social-foto van de dag!
Elke dag wordt de leukste social-foto gekozen die gemaakt is op de stand van Motormeiden! Wat moet je doen: Maak een foto met je telefoon, tag Motormeiden en APMollers en maak kans op een product uit de collectie van Motormeiden! De foto zet je direct online. De prijsuitreiking is dezelfde middag om 16:00 uur, zorg dus dat je op tijd bent om jouw prijs in ontvangst te nemen!

Winnen: Wheelie workshop i.s.m. Stunt and Wheelieschool 
Maak de leukste socialfoto op de stand van Motormeiden of Stunt and Wheelieschool! Na een week wordt de winnaar bekend (27 februari).
– Maak een foto op de stand!
– Tag Motormeiden & Stunt and Wheelieschool
– Laat weten waarom je  de wheelie workshop wil winnen!

Dagelijks: Pimp je MOTOR-Beurs (dagelijks v.a. 5 euro)
Beschilder een leuke leren Motormeiden portemonnee-sleutelhanger i.s.m Atelier Leona. Aan de portemonnee zit een sleutelhanger waar je perfect je motorsleutels aan kunt hangen en die je  helemaal kunt personaliseren. Ook in de ‘beurs’ is genoeg ruimte voor pasjes, oordopjes of een lippenstift. Met het ritsje sluit je de portemonnee goed af. Customize jouw portemonnee met Atelier Leona en schilder er bijvoorbeeld je naam erop of maak een gaaf ontwerp! Kosten leerverf workshop zijn 5- euro, het portemonneetje kost 10,- euro.

Dagelijks: Fotobooth
Kom zelf een leuke foto maken op de stand van Motormeiden. Van donderdag – zondag staat er een super gave gepimpte motor van Mollerstrading. Dit familiebedrijf is briljant in het spuiten, dippen, poetsen en schoonmaken van je motor. Autopoetsbedrijf APMollers zet een aantal paradepaardjes van motoren voor jou klaar om een leuke foto op te maken en je kunt er ook nog een leuke prijs mee winnen! Maak de leukste socialfoto van de dag!

Donderdag: Lancering nieuwe kledinglijn Motormeiden!
Op donderdag wordt de nieuwste kledinglijn van Motormeiden gelanceerd! Kom een drankje halen en feest mee in je nieuwe Motormeiden outfit. Twee weken voordat de beurs start, kun je in de online webshop jouw outfit reserveren zodat je zeker bent van jouw maat. Op de stand leggen we dan alles voor je klaar! Met de opbrengst van de kledinglijn proberen we weer allemaal leuke events te organiseren dit jaar!

Donderdag – Ladies Night + Modeshow
Trommel al je vriendinnen op voor de ladiesnight! Motormeiden lanceert haar nieuwste kledinglijn en jij maakt kans op te gekke prijzen! Ben jij een trotse Motormeid? Dan zoeken we jou! Tijdens de lancering van de nieuwe kledinglijn zoeken we verschillende meiden die de fashionshow willen lopen! Elke deelnemer krijgt iets leuks uit de collectie! Opgeven of meer info: aanmelden@motormeiden.tv

Donderdag: Motormeiden Bochten Bootcamp
Motormeiden gaat dit jaar de grens over! In samenwerking met Moto Style organiseren we in augustus een berg- en bochten bootcamp in de Duitse Eifel. Heb je vragen over deze trainingen, dan staat Nicole Dekker voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden!

Zaterdag: Instagram Meet & Greet (11:00 – 13:00 uur)
Op zaterdag heeft Motormeiden een unieke instagram Meet & Greet. Heb je 1000 volgers of meer? Geef je dan op voor de instagram Meet & Greet en krijg een special treatment en ontmoet ook andere influencers! Tijdstip: 11:00 – 13:00 uur, maak ook kans op leuke prijzen! Aanmelden: aanmelden@motormeiden.tv

Zaterdag: Professionele fotoshoot i.s.m. Pien Meppeling (DEELNAME GRATIS)
Zaterdag: Fotograaf Pien Meppelink is een begrip in de motorwereld! Maak een professionele foto op een gloednieuwe motor van Mollerstrading! Op de stand staat haarstylist Kaylee Joy Broere voor je klaar die van jouw vogelnestje een gave coupe maakt! De kledingstyling wordt gedaan door Atelier Leona, met een van haar gave lederen jasjes. Een super leuk plaatje en aandenken aan de beurs. Let op dit is alleen op zaterdag (13:00 -17:00 uur), er kan niet van te voren opgegeven worden.

Motormeiden

Dagelijks: Loterij
Dagelijks vanaf 16:00 uur hebben we bij het Motormeidenplein een loterij waarin we super gave prijzen weggeven: Helmen, schoenen, handschoenen, shirts en leuke workshops! Koop een lootje voor 1 euro en maak kans op te gekke prijzen. Met de opbrengst organiseert Motormeiden weer leuke events! Zorg dat je op tijd bent om de prijs in ontvangst te nemen! Wil je als bedrijf deelnemen aan de loterij, stuur en mailtje naar info@motormeiden.tv!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *