AllesMotorkledingMotornieuws

Super Sample Sale: MOTORbeurs Utrecht!

OMG! Dit wil je niet missen op de MOTORbeurs Utrecht! Motorzaak Biker Outfit trekt alles uit de kast voor de grootste Super Sample Sale van Rev’it ooit! Lees snel verder hoe het werkt!

Redactie: Tessa Deurloo – Kaarten MOTORbeurs Utrecht 20 t/m 23 februari vind je hier.

Uniek buitenkansje!

Biker Outfit is al jaren hofleverancier van de REV’IT samples collectie. Een buitenkansje voor ieder motorrijder. Want de prijs is minimaal de helft van de adviesprijs. En tot het einde van de MOTORbeurs 2020 krijg je daar nu nog eens 10% extra korting op! Jassen, broeken, combi’s, handschoenen uit de huidige en nieuwe collecties voor minder dan de helft dus.

Kortingsbonnen 15% procent

Kom naar de stand van Motormeiden in hal 12, daar liggen kortingsbonnen die je kunt besteden bij Biker Outfit in de winkel. De korting geldt op de normale prijs. Deze bonnen zijn niet geldig op de beurs.

Wat is een sample?
Samples zijn vaak kledingstukken die worden gebruikt als beursmodellen. Ook wel showroom modellen of pasmodellen genoemd. Niet te onderscheiden van de reguliere REV’IT collectie. De meeste samples komen in de maten large voor heren en medium voor dames. Van alle REV’IT sample modellen die mee naar de MOTORbeurs in Utrecht zitten zowel dames als herenmodellen. Ben je benieuwd naar de volledige REV’IT Sample collectie voor dames? Neem dan hier eens een kijkje.

Sneak preview Super Sample Sale
Uiteraard zijn deze aanbiedingen niet alleen op de MOTORbeurs in Utrecht te bewonderen, maar ook in de winkel in Amsterdam verkrijgbaar en in de webshop van Biker Outfit. Bijna alle maten en eventuele kleuren zijn beschikbaar. En ruilen en retourneren is gewoon toegestaan.
 
REVIT SAMPLES
–        Van alle artikelen zijn slechts enkele stuks voorradig; op = op.
–        Mocht jouw bestelling toch niet geleverd kunnen worden dan ontvangt u het aankoopbedrag binnen 24 uur retour
–        Artikelen uit de REV’IT SAMPLE collectie zijn GEEN onderdeel van de reguliere REV’IT fabrieksgarantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *