3-daagse Bochtenbootcamp Eifel – Duitsland

Tijdens de Motormeiden berg- en bochten bootcamp leer je in no-time hoe je de prachtige slingerwegen, heuvels en haarspeltbochten van de Duitse Eifel leert temmen. De 3-daagse training is perfect om goed te leren rijden in berg-achtige gebieden en ook op de Nederlandse wegen heb je er ontzettend veel plezier aan! De training wordt gegeven in samenwerking met Moto-Style, een professionele reisorganisatie met zeer ervaren instructeurs. De Motormeiden bootcamp is Girls Only, dus trommel je vriendinnen op en schrijf je in voor een volledig verzorgde training met overnachtingen in een fijn wellness hotel! Ook gaat er een fotograaf mee om gave actiefoto’s van jou te maken!

Boek hier jouw Motormeiden Bochten Bootcamp! Beperkt aantal plekken!

Heerlijke motorroutes!
De Duitse Eifel staat bekend om zijn prachtige natuur en heerlijke motorroutes. Met een enthousiaste en ervaren instructeur ontdek je dit fantastische gebied en wordt je helemaal klaargestoomd om zelf aan de slag te gaan. Tijdens deze bootcamp wordt op een speelse manier alle technieken bijgebracht, heb je een goedverzorgde accommodatie met logies ontbijt en diner en 1 avond waar we een leuk entertainment programma voor je samenstellen!  Verwacht een hoop lol, een nieuw avontuur en misschien maak je wel nieuwe motorvriendinnen voor het leven!

Het gebied: Ruig vulkaanlandschap!
Bij de Motormeiden berg- en bochten bootcamp rijden we door de Vulkaaneifel, het ruigste gebied van de Eifel waar vroeger vulkanen actief waren. We komen door het nationaal park Eifel, steken de Moezel over en gaan door de mooie bochten van Piesport. Ook rijden we door het mooie bosrijke Hunsrück gebied. De training duurt 3 dagen, maar noem het gerust een kleine mini-vakantie waar je je motor nog beter leert kennen!

bochten bootcamp

Bootcamp training: 28 t/m 30 augustus 2020
Onder begeleiding van een ervaren instructeur rijden jullie 3 dagen het gebied rond en wordt er zo veel mogelijk gereden en geoefend. Er wordt regelmatig gestopt en er is genoeg tijd om alle technieken van het bochten- en berg rijden eigen te maken. De bootcamp is een intensieve maar super leuke training! Je wordt ingedeeld in groepjes van 6 personen o.b.v. ervaring of geen ervaring. Tijdens de bootcamp leer je de volgende technieken:

  • Kijktechniek
  • Rijtechniek
  • Zithouding
  • Bochtentechniek in de verschillende bochten
  • Remtechniek
  • Stuurtechniek
  • Verkeersinzicht en het “lezen van de weg”

Hotel met zwembad en wellness + o.b.v. Halfpension
Na de eerste trainingsdag kom je aan in een fijn hotel in Gerolstein, daar overnachten we de andere 2 dagen ook, op basis van halfpension (logies-ontbijt-diner). Op de eerste avond staat een heerlijk 4 gangen diner voor iedereen klaar en voor de liefhebbers is er de mogelijkheid een duik te nemen in het zwembad of even bij de komen in de nieuwe wellness. Dit klinkt toch fantastisch!?

Boeken + 5,- extra Korting
Ga naar de website van Moto-Style en voer de kortingscode in voor extra korting!
Datum: 28 t/m 30 augustus (3 dagen)
Prijs o.b.v Half Pension (logies-ontbijt-diner), 2 nachten: v.a. 374.00 –
2-persoonskamer – €374
1-persoonskamer – € 386
2-persoonskamer – €406 (alleen gebruik)
Kortingscode: Motormeiden2020
i.s.m. Moto-Style: www.motostyle.nl – Heb je vragen over de training? Mail naar info@moto-style.nl

Ook zullen er naast de 2 groepen van Motormeiden nog andere groepen zijn die training krijgen, die zijn gemengd. Mocht je bijvoorbeeld met je vriend willen meedoen dan kan hij in de gemengde groep, maar de bootcamp is Girls Only!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *