MOTORbeurs Utrecht: Gratis professionele fotoshoot bij Motormeiden!

Heb je al kaartjes voor de grootste motorbeurs van Nederland: MOTORbeurs Utrecht? Motormeiden heeft een super leuk programma voor jou samengesteld! Kom naar het Motormeidenplein in hal 12. Op zaterdag organiseren we een GRATIS professionele fotoshoot met fotograaf Pien Meppelink! Laat je stylen  met de gave bikerjasjes van Atelier Leonahaarstylist Kaylee Joy staat voor jou klaar om een gave coupe aan te meten en er staan 3 beestachtige motoren van autopoetsbedrijf APMollers en Harley Davidson Amsterdam.

Benieuwd naar het complete programma van Motormeiden? Klik hier voor de win-acties!
Kijk hier voor meer informatie over de MOTORbeurs Utrecht.

Zaterdag: Youtube/ Instagram Meet & Greet (11:00 – 13:00 uur)

Op zaterdag heeft Motormeiden een unieke Youtube/ Instagram Meet & Greet. Heb je 1000 volgers of meer? Geef je dan op voor deMeet & Greet en krijg een special treatment en ontmoet ook andere influencers! Tijdstip: 11:00 – 13:00 uur, maak ook kans op leuke prijzen! Aanmelden: aanmelden@motormeiden.tv

Zaterdag: Professionele fotoshoot i.s.m. Pien Meppelink (13:00 -17:00)

Fotograaf Pien Meppelink is een begrip in de motorwereld! Maak een professionele foto op een gloednieuwe motor van autopoetsbedrijf APMollers! Op de stand staat haarstylist Kaylee Joy Broere voor je klaar die van jouw vogelnestje een gave coupe maakt! De kledingstyling wordt gedaan door Atelier Leona, met een van haar gave lederen jasjes. Een super leuk plaatje en aandenken aan de beurs. Let op dit is alleen op zaterdag (13:00 -17:00 uur), er kan niet van te voren opgegeven worden.

Volg Motormeiden ook op Instagram en Facebook!

Sharing is caring!

0