AllesInspirerend

Filmpremière Living for the Weekend 2 met Lotte van Drunen

10 jaar na de succesvolle eerste motorcross-film Living for the Weekend, gaat op 16 november deel 2 in première. In de film duiken we in de levens van de grootste motorcrossers van Nederland en België, waaronder Lotte van Drunen, die al vanaf haar 4e jaar op de motor zat en vanaf haar 6e meedeed aan wedstrijden. Deze stoere meid gaan we ontmoeten, want Motormeiden mag bij de première zijn. We brengen je een sneak peek van wat je kunt verwachten!

Een decennium van actie

Kijkers van het eerste deel zagen Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff van jonge honden ontwikkelen tot vaste waardes in de MXGP. Ook in dit tweede deel zullen we deze mannen weer kunnen volgen.

De film belooft een blik achter de schermen bij de absolute toprijders in het Wereldkampioenschap Motorcross en geeft een kijkje in de levens, uitdagingen en triomfen van de rijders.

Passie, familie en doorzettingsvermogen

De documentaire belicht niet alleen de spannende races, maar ook de persoonlijke verhalen achter de atleten. Familie speelt hierbij een cruciale rol. Het leven als motorcrosser begint vaak op jonge leeftijd en ontwikkelt naar topsport in één van de zwaarste en gevaarlijkste sporten ter wereld. De druk, blessures en media-aandacht die hierbij komen kijken zorgen voor grote uitdagingen. Gedreven door passie en onvoorwaardelijke steun van familie, slaan de rijders zich keer op keer overal doorheen!

Internationale reis door de motorcrosswereld

De film verkent de grenzen van de motorsport over de hele wereld, er zijn opnames gemaakt in Argentinië, Roemenië, Spanje, Italië, Engeland, België, Nederland, Zwitserland, Indonesië, Duitsland, Letland, Finland en Portugal.

Nieuwe gezichten, nieuwe avonturen

In dit vervolg staan de verhalen van coureurs Jeffrey Herlings, Lotte van Drunen, Liam Everts, Glenn Coldenhoff, Lucas en Sacha Coenen, Kay de Wolf, Rick Elzinga, Jago Geerts, Roan van de Moosdijk en Ivano van Erp centraal. Ook volgen we de jonge talenten Dean Gregoire en Jarne Bervoets in hun jacht naar de Europese- en Wereldtitel in de 85cc jeugdklasse.

Ontmoeting met Lotte van Drunen

Een hoogtepunt van de avond wordt de ontmoeting met Lotte van Drunen. Ze rijdt momenteel in het Wereldkampioenschap bij de dames (WMX) en de EK MX2.

Lotte is 16 jaar en zit al vanaf haar 4e op een motor. Vaak vinden jongens het niet leuk als Lotte van hen wint, maar voor Lotte is dat juist haar ultieme doel: als vrouw in het WK bij de mannen in de punten rijden. Wij hebben het gevoel dat haar dat wel gaat lukken!

We mogen haar bij de première ontmoeten en namens jou vragen stellen in een exclusief interview! Wat zou jij heel graag willen weten over Lotte? Laat het ons weten in de comments op Facebook/Instagram!

Kijk op de website om te zien wanneer de film bij jou in de buurt draait!