AllesMotornieuws

Motormeiden Amersfoort organiseren gezellige BBQ

De whatsappgroep Motormeiden Amersfoort telt inmiddels ruim 80 motormeiden. ‘Twee jaar geleden hebben we die opgericht’ zegt Diana. Die ook het initiatief heeft genomen om een BBQ in haar eigen achtertuin te organiseren voor haar groep. Er zijn inmiddels ruim 50 motormeiden whatsappgroepen die altijd zijn opgericht door meiden uit de buurt. Ze spreken met elkaar af om te rijden en kletsen honderd uit. Er zijn zelfs speciale ‘klets groepen’ en ‘ritten groepen’ gemaakt. Waar in de rittengroep alleen ritjes gepost mogen worden.

Motormeiden is een gezellige motorcommunity die wordt gemaakt door de meiden zelf.

De handgemaakt vlaggetjes met Welkom Motormeiden Amersfoort, versieren de achtertuin van Diane. ‘Mijn vriend heeft zalm gerookt en we hebben diverse lekkere dingen voor op de BBQ.  De meeste Motormeiden die langs komen kennen elkaar van de ritjes die ze zelf organiseren in deze whatsappgroep enkele kennen elkaar alleen via Whatsapp’.
Een serieuze partytent is opgezet om droog te blijven voor de kleine buitjes.  Om de BBQ te regelen, betaalde iedereen een inleg van €15,-.
‘We hebben een super gezellige middag gehad, waar heel wat gekletst werd. We hebben al heel wat plannen besproken over toekomstige ritjes en misschien zelfs een vakantie’ Aldus Diana en de rest van de groep.
Motormeiden wordt gemaakt door motormeiden zelf. Organiseer je ook een leuke rit of iets anders met jouw lokale motormeidengroep? Stuur een mailtje met jullie foto’s en een kleine uitleg naar redactie@motormeiden.tv