Navigatiehouder Peak Design: must have voor moderne motor avonturiers

Als motorrijders zijn we altijd op zoek naar de nieuwste en handigste accessoires om onze avonturen op twee wielen te optimaliseren. Een van de meest essentiële hulpmiddelen voor een leuke motorrit is een betrouwbare navigatiehouder. Gelukkig komt het innovatieve merk Peak Design met de perfecte oplossing! In dit artikel nemen we een kijkje bij de baanbrekende navigatiehouder van Peak Design en duiken we in de fascinerende achtergrond van dit merk.

Redactie: Tessa Deurloo
Check hier de Mobiele navigatiehouder van Peak Design

Peak Design navigatiehouder voor motorrijders

Motorrijden is een ervaring als geen ander, maar het kan soms een uitdaging zijn om de juiste route te vinden, vooral als je nieuwe gebieden verkent. De Peak Design navigatiehouder voor motorrijders is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Navigeren met je mobiel is nog ooit zo makkelijk geweest met het Quick Release-systeem oftewel click-en-go.

De houder/arm is vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals stainless steel. Dat is onverwoestbaar en oersterk, waardoor het ook bestand is tegen de ruwe omstandigheden op de weg.

Het doel van Peak Design is om slimme en doordachte oplossingen te bieden voor de problemen waarmee moderne reizigers, avonturiers en fotografen worden geconfronteerd. Het merk onderscheidt zich door zijn focus op functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid.

Schokdemper

De navigatiehouder van Peak Design is daarom ook perfect geschikt om ermee offroad te gaan en omdat er een inbouwde schokdemper in zit, blijft je mobiel vrij van trillingen. Je hoeft niet bang ste zijn dat door de trilling en ruwe ondergrond jouw mobiel of de houder er vanaf trilt of kapot gaat.

Verschillende navigatiehouders

Een van de meest innovatieve aspecten van de Peak Design navigatiehouder is het Quick Release-systeem. Hiermee kun je je apparaat snel en veilig aan de houder bevestigen en weer losmaken. Je besteld een hoesje voor jouw telefoon (type) en kan het vervolgens op de speciaal ontworpen houder op de motor bevestigen.

De mooie ‘case’ voor jouw mobiel is ontworpen om stevigheid te bieden, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van je apparaat, zelfs niet tijdens hobbelige ritten.

De houder is compatibel met verschillende smartphones, waardoor je je favoriete navigatie-apps gemakkelijk kunt gebruiken zonder je smartphone vast te houden.

Klem en houder (case)

Met een speciale arm en klem kun je de houder aan (bija) elk stuur monteren. Bovendien is de navigatiehouder van Peak Design makkelijk aan te passen in welke kijkhoek je hem wilt. Je kunt de kijkhoek eenvoudig aanpassen en de houder draaien om de optimale positie te vinden. Of je nu op een lange snelwegtocht gaat of jezelf uitdaagt op kronkelige bergwegen, je navigatie blijft altijd binnen handbereik en goed zichtbaar. Mobiel erop klikken en wegrijden maar.

Peak Design: Werkt nauw samen met avonturiers en fotografen

Peak Design is opgericht in 2010 is door Peter Dering. Het is een toonaangevend merk, dat onmisbaar is in de wereld van fotografie- en reisaccessoires.

Door nauw samen te werken met fotografen, reizigers en andere creatieve professionals, slaagt Peak Design erin om producten te ontwikkelen die naadloos aansluiten bij de behoeften van de gebruikers. Het merk heeft een sterke gemeenschap van fans en ambassadeurs die trots zijn op hun Peak Design-uitrusting.

Conclusie

De navigatiehouder van Peak Design is een heel fijn accessoire om mee te navigeren. Het ziet er mooi uit en wij vinden het ook erg fijn dat er een ingebouwde schokdemper in zit. Daarnaast kun je het ook voor heel veel andere toepassingen gebruiken. Mede door deze multi-funcitonaliteit en oog voor design is dit een echte must have voor de motor.

Dus, waar wacht je nog op? Haal de Peak Design navigatiehouder in huis en stippel je volgende epische rit uit zonder zorgen over de weg kwijt te raken!