AllesEvents

Motormeiden einde seizoensrit (20 oktober)

Op Zaterdag 20 oktober sluiten we het Motormeiden seizoen af met een gezellige motorrit! Het wordt heerlijk weer voor het laatste ritje van 2018, dus mis hem niet! Kom ook en neem je vriendinnen mee dan maken we er een super leuke dag van! In het nieuwe jaar zijn we natuurlijk weer bij je terug, met nog veel meer leuke plannen.
 
Route:
Het verzamelpunt is Motorkledingcenter Hazerswoude-Rijndijk (vlakbij leiden). Vervolgens zullen we prachtige polders en gemalen in gaan gaan en rijden we door de kleurrijke Amsterdamse Bossen en heerlijke slingerwegen van Ouderkerk aan de Amstel, waar we een stop hebben ingelast bij het geroemde restaurant Loetje aan de amstel. Daar kun je ook aanhaken als je later wil aansluiten.
 
Na restaurant Loetje zullen we onze slingerwegen vervolgen richting Abcoude en de Vinkeveense plassen. Het eindpunt is de in het dorpje Nieuwkoop aan de Nieuwkoopse Plassen waar we afsluiten met een een heerlijke koffie en de bekroonde taarten van TaarTenTuin.
 
Schema:
– 10:30 uur – Verzamelen: MotorKledingCenter / Rijndijk 2B, 2394 AH Hazerswoude-Rijndijk
– 11:00 uur vertrek
– 12:00 uur – lunchen Loetje aan de Amstel /Amstelzijde 37, Ouderkerk aan de Amstel, 1184 TX Amstelveen
– 13:00 uur vervolg van de route

– 14:30 uur TaarTenTuin, achtermiddenweg 10, 2445 AA Aarlanderveen

 

Wil je de route ontvangen dan kun je mailen naar:
info@motormeiden.tv

Cadeautje?

We hopen jullie allemaal een leuke dag te bezorgen! Met het goede weer kom dat wel goed! We hebben voor een beperkt aantal mensen nog klein aardigheidje. Wees dus op tijd bij de aanmeldingen.
Kosten?
De rit kost niets, mocht je een vrijwillige bijdrage willen leveren dan zou dat super fijn zijn. 
Wil je niets missen? Volg Motormeiden ook op facebook en instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *