RESERVELIJST: Motormeiden Herberg/camping vakantie (NL)

Helaas, je bent net te laat. Binnen een uur zat het al weer helemaal vol. Geef je op voor de RESERVELIJST en wie weet.

Na het succes van vorig jaar, gaan we dit jaar weer op motorvakantie in Nederland. Motormeiden organiseert van 7-9 juli 2023 een herberg/camping vakantie in Nederland. Lekker motorrijden, genieten en lol maken met elkaar. Kom met jouw eigen tent, een opgezette Sahara tent of kies voor een lekker bed in de herberg. Deze toffe motorvakantie heeft een all-inclusive formule met eten en onbeperkt drinken, gave motorroutes, een BBQ-avond en leuke Motormeiden activiteiten. 

Camping/Herberg & Activiteiten

Tijdens het Motormeiden camping weekend, verblijven we op de super gezellige motorcamping & herberg Indenhof. Dit is in het zuiden van Nederlands Limburg. Een walhalla voor mooie motorroutes, die we voor jou zorgvuldig hebben uitgestippeld! Dit jaar kun je voor het eerst ook in een heerlijk comfortabel bed in de motorherberg slapen. Slaap je in een sahara tent of eigen tent op de motorcamping? Om het plaatje compleet te maken, mag je jouw motor zelfs naast je eigen tent neerzetten.

Op de camping worden na het rijden leuke activiteiten aangeboden en er is genoeg ruimte om zelf lekker vakantie te vieren of een plons in het mini-zwembad te nemen.

Sahara-tent
Geniet van jou verblijf in een grote Sahara tent, zonder zorgen over het inpakken en meebrengen van spullen. De sahara tent is voorzien van een veldbed, relaxstoelen, powerbank en nachtlamp. Je dient alleen een slaapzak en kussen mee te nemen. De Sahara tenten zijn van zware kwaliteit katoendoek gemaakt en ze zijn groot genoeg voor 2-personen. Jouw motor mag je naast de tent zetten.

Herberg
Wil jij wat meer comfort en in een fijn opgemaakt bed liggen? We hebben dit jaar ook de herberg geboekt. Er zijn  6-persoonskamers (1-persoonsbed). Bij het boeken van de herberg kun je ook aangeven met wie je eventueel in de kamer wilt. Motormeiden zal de ‘kamerindeling’ zo goed mogelijk invullen.

Eigen tent
Heb je een eigen tent en wil je hiermee komen,  super cool! Zet jouw tent en motor lekker op de camping, vlak naast de Sahara tenten. De all-inclusive formule (eten + drinken)  is uiteraard ook voor jou inbegrepen. Wil je met twee personen in je eigen tent dan kan dat ook, de prijs per persoon blijft hetzelfde.

Begeleiding
De motorroutes en activiteiten worden zorgvuldig uitgestippeld en verzorgd door de organisatie van Motormeiden. Ook zitten er leuke lunch- en koffie locaties in verwerkt. De motorroutes rij je op eigen initiatief, er gaat geen begeleiding mee of iemand die vooroprijdt. Wel faciliteren we het maken van groepjes om samen te rijden. We verwachten van iedereen dat je de route op een navigatiesysteem of telefoon hebt staan. Op locatie kunnen we jou hierbij helpen.

Bekijk zeker de aftermovie van 2022

Route 2023 door Duitsland + optie B

We hebben prachtige routes uitgestippeld door Duitsland en Nederland! Deze zijn geschikt voor elk niveau. Gemiddeld is de route 200 km met leuke stopjes om te lunchen. De route door Duitsland heeft prachtige (haarspeld)bochten en om er te komen ook een (20 minuten) snelweg. Zie je dat niet zitten, dan hebben we optie B. Dit is een prachtige route door Zuid-Limburg die we vorige camping-editie hebben gereden. Je hebt dus keuze genoeg!

*All-inclusive formule

Kom met jouw eigen tent, ga in de herberg of kies voor een kant-en-klare saharatent. Bij deze motorvakantie is eten en drinken op de camping inbegrepen (All-inclusive). Dit houdt in: Onbeperkt drankjes drinken (18:00 – 00:00), diner, een leuke BBQ-avond en een heerlijk Limburgs ontbijt. Overdag en tijdens het motorrijden zijn de consumpties niet inbegrepen.

BOEKEN / RESERVEREN MOTORMEIDEN HERBERG/CAMPING WEEKEND

Inbegrepen:

 • 2x overnachting
 • Zorgvuldig uitgestippelde motorroutes
 • Vroege Vogelrit
 • Diverse Motormeiden activiteiten op de camping
 • Avond/entertainment programma

All-Inclusive:

 • 2 x Limburgs ontbijtbuffet
 • 1 x avondeten of dinerbuffet
 • 1 x BBQ met koude schotel en salades
 • 2 x onbeperkt drank (18u – 00u)
 • Motormeiden cocktails (met of zonder alcohol)

*De lunch en andere consumpties tijdens het rijden, zijn voor eigen rekening. Net zoals consumpties op de camping die niet op het all-inclusive lijstje staan.

Motormeiden herberg/camping vakantie:
Datum: 7- 9 juli 2023
Locatie camping: Heerlen (Z
uid-limburg)

 • 3-daagse camping vakantie in eigen tent
 • 3-daagse camping vakantie in Saharatent (2- persoons)
 • 3-daagse Herberg vakantie 6 persoonskamer (1 persoonsbed)
Formule Accommodatie Prijs per persoon (o.b.v. 2 overnachtingen)
All-inclusive Eigen Tent 199,-
All-inclusive Sahara Tent (2 pers) 233,-
All-inclusive Herberg 249,-

*Toeristen belasting wordt apart afgerekend bij het inchecken +/- €6
* Inchecken: vrijdag 7 juli (v.a.15:00 uur) – Uitchecken: zondag 9 juli (11:00 uur)
* Extra stroom bij de eigen tent kan geregeld worden bij het inchecken  (+/- €5,- extra)

* Annuleren reis – Bekijk hier de ALGEMENE VOORWAARDEN – Motormeiden

Heb je vragen? Stuur een mailtje naar: aanmelden@motormeiden.tv

Annuleringsvoorwaarden (staan ook in de Algemene voorwaarden)

Indien de overeenkomst (de aanmelding) wordt geannuleerd 14 dagen na de aanmeldingsdatum, zijn voor iedere deelnemer naast eventueel verschuldigde reserveringskosten, annuleringskosten verschuldigd en gelden de volgende bepalingen:

• bij annulering tot 42 dagen voor de dag van vertrek: 30% van het totale bedrag;
• bij annulering vanaf de 42ste dag (incl.) tot de 28ste dag voor de dag van vertrek: 60% van het totale bedrag;
• bij annulering vanaf de 28ste dag (incl.) tot de 14de dag voor de dag van vertrek: 80% van het totale bedrag;
• bij annulering vanaf de 14de dag (incl.) tot de 7de dag van vertrek: 90% van het totale bedrag;
• bij annulering vanaf de 7de dag (incl.) tot de dag van vertrek of later (b.v. door weersomstandigheden, of door vrijwillig eerder vertrek waar Motormeiden geen schuld aan heeft): 100% van het totale bedrag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *