MotorkledingMotornieuws

Het nieuwe clubshirt 2023 met echte motormeiden!

We zeggen altijd ‘Motormeiden wordt gemaakt door Motormeiden’. Op het nieuwe clubshirt van 2023 staan daarom echte Nederlandse Motormeiden. Het shirt is ontworpen door Michelle Lieverse, die de ontwerpwedstrijd heeft gewonnen en uiteraard zelf ook een echte Motormeid is.

Bestellen kan vanaf 7 februari in de Motormeiden webshop.

‘In een oproep op facebook had ik foto’s opgevraagd van de meiden met hun motor. Ik kreeg zo veel leuke en inspirerende foto’s. Daaruit heb ik 5 verschillende type vrouwen en motoren gekozen zodat het iedereen aanspreekt.’ aldus Michelle.

Motormeiden jubileum

Dit jaar bestaat Motormeiden 5 jaar, een jubileum dat we niet ongezien voorbij laten gaan. De eerste rit die door oprichter Tessa werd georganiseerd was de ‘Girls Ride Out’. ‘Ik had gehoopt op 6 meiden maar toen stonden er opeens 60 vrouwen, dat was wel heel erg leuk. Veel van hen zie ik nog altijd tijdens de ritjes van Motormeiden en zijn echte vriendinnen geworden.’ aldus Tessa Deurloo.

Girls Ride Out

Het nieuwe clubshirt heet dus ‘Girls Ride Out’ en verwijst naar die eerste Motormeiden rit. Lekker met elkaar gaan rijden en plezier maken, dat is waar Motormeiden voor staat.

Pre-order & maten

Op verzoek van de community hebben we dit jaar de clubshirts van maat 36 t/m 56 laten maken. Zoals je van de shirts gewend bent, zijn ze wat langer gemaakt zodat je nooit een blote rug hebt als je gaat rijden.

Leuke aanbieding?
Het nieuwe clubshirt kost 30,- euro. Voor de MOTORbeurs Utrecht hebben we diverse Motormeiden pakketten met leuke kortingen voor jou!

Pakket Shirt + Scarf (40 euro i.p.v. 47,- euro)
De fijne scarf met windstopper is op meer dan 100 verschillende manieren te dragen en gebruiken. Vooral erg fijn omdat je nooit meer een koude nek hebt en je helm ook lekker schoon blijft.

Pakket Shirt + Motormeiden chillbroek 
Veel Motormeiden wonen ondertussen in hun chillbroek, want als je deze eenmaal aan hebt, wil je niet anders meer! We hebben de joggingbroek met motoren weer in alle maten in de collectie (maat 36 – 46). Beursprijs voor de broek is slechts 39,99.

Met de opbrengst van de kledinglijn support je het platform Motormeiden, zodat er leuke events, ritten en andere dingen georganiseerd kunnen worden.