AllesEventsMotornieuws

Motormeiden – MOTORbeurs programma donderdag – zondag

Bij het Motormeiden Meetingpoint in hal 7 – C072  kun je alle dagen van de MOTORbeurs Utrecht terrecht! Spreek met je vrienden en vriendinnen af bij dit Meetingpoint en kom gezellig kletsen, foto’s maken, geef jezelf op voor de loterij of schrijf iets in het gastenboek! Op zaterdag is er een speciale instagram Meet & Greet. Lees snel verder hoe het werkt!

Op  donderdag 14 februari tijdens de Girls Night Out, is er een aangepast programma. De andere dagen is iedereen bij het Motormeiden Meetingpoint van harte welkom om langs te komen.

Openingstijden Motormeiden Meetingpoint (Donderdag t/m zondag)
Hal 7 (bij de grote importeurs)
11:00 – 12:30 uur
16:00 – 18:00 uur
Donderdag tot 21:00 uur

Motormeiden: Donderdag – Zondag
De stand van Motormeiden is op bepaalde tijdstippen open. Kom zeker langs om gezellig te kletsen, of laat je gegevens achter voor de dagelijkse loterij. Ook lanceert Motormeiden een exclusief t-shirt, die je op de beurs kunt kopen.

Loterij:
Dagelijks vanaf 16:30 uur ( donderdag 19:45 uur) hebben we bij het Motormeiden Meetingpoint een loterij waarin we een super gave prijs weggeven! De inleg is 1 euro. Van helmen tot kettingsloten. Laat jouw gegevens achter en zorg dat je op tijd bent om de prijs in ontvangst te nemen! Op donderdag is de loterij gratis.

t-shirt Motormeid
Steun het platform Motormeiden en koop een shirtje. Tijdens de beurs zijn ze slechts 24,99-. Online bestellen of contant betalen (er is geen pin-automaat). Gebruik de kortingscode: MOTORMEID2019

Verrassing ophalen!
Voor elke Motormeid ligt een motormeiden sticker klaar bij de stand (zo lang de voorraad strekt), kom gezellig langs en zie wat er nog meer te beleven is!

Zaterdag Instagram Meet & Greet
Op zaterdag hebben we een speciale instagram Meet & Greet. Ontmoet jouw instagram helden of ontmoet jouw volgers in het echt! Tijdens deze Meet & Greet kunnen kun je gezellig met elkaar kletsen, foto’s maken en wellicht ontstaat er zelfs nog wel een leuke samenwerking. De Meet & Greet vindt plaats op zaterdag 17 februari, op de twee openingstijden van het Motormeiden Meetingpoint, kom zeker gezellig even langs!

AANMELDEN: Heb jij een account van 1000 volgers of meer, geef jezelf op: aanmelden@motormeiden.tv We maken binnenkort bekend wie er allemaal gaan komen!

View this post on Instagram

BREAKING NEWS!!! Motormeiden staat op de @motorbeurs_utrecht. We organiseren samen de Girls Night Out! Een super leuke avond met allemaal leuke activiteiten tussen 17:00 -21:00 uur. Kom op donderdagavond 14 februari naar het Motormeiden Meetingpoint en laat je verrassen door al het leuks! —— MEER INFO LINK IN BIO WWW.MOTORMEIDEN.TV —— Op de stand van Motormeiden kun je je compleet in de watten leggen: Visagist, stylist, fotograaf of kom gezellig kletsen met andere gelijkgestemden! Tijden: 17:00 -21:00 uur … Ook de andere dagen staat @motormeiden op de beurs! .. @motorbeurs_utrecht @visagieno8 @monicaderuijter @suzukimotoren @atelierleona . . #motormeiden #motorbeurs #breakingnews #girlscandoanything #motobabes #motogirls #motogram #motorcycle #girlpower #girlsridetoo #motogp #autosalon #bikeporn #ducatimonster

A post shared by motormeiden (@motormeiden) on

Fotobooth
Kom zelf een leuke foto maken bij de fotobooth op de stand van Motormeiden. Van vrijdag – zondag staat er een gloednieuwe Royal Enfield voor je klaar!

Wil je niets missen? Volg Motormeiden ook op facebook en instagram! Heb je ook een bijzonder verhaal? Tip de redactie: info@motormeiden.tv