Motormeiden aanwezig op WK-Superbikes

Het festival seizoen is begonnen! Dit jaar staat Motormeiden op het Wereld Kampioenschap Superbikes op TT Circuit Assen. Het jaarlijkse race-event trekt ruim 34.000 bezoekers en ziet ook het aantal (jonge) vrouwelijke bezoekers en rijders, snel stijgen. Motormeiden staat bij de fanzone met een Meetingpoint en organiseert samen met Circuit Assen allemaal leuke dingen. Kom ook op zaterdag 13 en zondag 14 april.

Wat is WK Superbikes?
Het WK Superbikes draait om super snelle racemotoren. Per seizoen wordt een serie wedstrijden gereden op circuits over de gehele wereld. Uniek in Assen, is dat je super dichtbij de race en rijders kunt zijn. Bij de Fanzone, dat is achter de paddocks waar alle rijders zich klaar maken, kun je de rijders bijna aanraken en zelfs ontmoeten. Je zit er letterlijk met je neus bovenop.

Motormeiden Meetingpoint op fanzone
De Fanzone is dus een speciaal gedeelte op het circuit waar je alles van dichtbij kunt meemaken en waar toffe dingen plaats vinden bij het Motormeiden Meetingpoint zoals: mysterie Meet & Greet, goodiebag vullen, foto’s maken op een exclusieve motor en nog veel meer! Een team van enthousiaste Motormeiden heten jou van harte welkom! Voor elke Motormeid ligt er een sticker klaar, waarmee je kans maakt op gave prijzen!

Enthousiaste Motormeiden gezocht voor het Motormeiden Partyteam!
Vind jij het super cool wat we doen bij Motormeiden en hou je van een feestje?  We zoeken meiden die een paar uurtjes willen helpen in de stand tijdens het WK Superbikes. Je krijgt hiervoor toegang tot unieke plekken op het circuit en uiteraard een gratis kaartje t.w.v 41 euro. Ook de rest van het jaar kun je dan naar gave festivals en events! Stuur een mailtje: info@motormeiden.tv

Samenwerking TT Circuit Assen
TT Circuit Assen is officieel Ambassadeur van Motormeiden. Wij willen jou helemaal thuis laten voelen op TT Circuit Assen! Kom je ook langs bij het Motormeiden Meetingpoint op zaterdag 13 en zondag 14 april? Koop hier je ticket.

Motormeiden stond ook bij Motorbeurs Utrecht met een Meetingpoint. Wil je niets missen? Volg Motormeiden ook op facebook en instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *