TT Circuit Assen ook ambassadeur Motormeiden

Het TT Circuit Assen organiseert jaarlijks meer dan 100 evenementen en clubdagen. Waarvan de TT Assen en WK Superbikes een van de grootste en bekendste. Het circuit ziet een stijging in het aantal (jonge) vrouwelijke bezoekers en willen die graag nog meer welkom laten voelen. In 2019 gaan Motormeiden en TT Circuit Assen een samenwerking aan en zal de vrouwelijke motorrijder extra in de belangstelling gezet worden.

Ambassadeur en WK Superbikes
TT Circuit Assen is officieel Ambassadeur van Motormeiden, zij supporten en promoten motorrijdende vrouwen. De eerste zichtbare samenwerking start op het WK Superbies op 13 en 14 april. Motormeiden heeft op die dagen een exclusieve Meetingpoint op de Fanzone, waarbij je een uniek kijkje krijgt vlakbij de paddocks waar de coureurs zich klaarmaken voor de race. Op het WK-Superbikes komen jaarlijks ruim 34.000 bezoekers.

‘We zullen van alles in dit meetingpoint organiseren en doen! Kom gezellig kletsen, maak een gave foto op een exclusieve motor, deel je enthousiasme over het event, de motoren en ontmoet andere gelijkgestemde en inspirerende rijders’ aldus Tessa.

Motormeiden hoopt een meetingpoint te creëren waar iedereen blij van wordt en trouwens ook mannen zijn van harte welkom om gezellig langs te komen!

TT Circuit Assen – WK Superbikes
TT Circuit Assen is officieel Ambassadeur van Motormeiden, zij supporten en promoten motorrijdende vrouwen. Kom je ook langs bij het Motormeiden Meetingpoint bij de Fanzone op zaterdag 13 en zondag 14 april? Koop hier je ticket.

Wil je niets missen? Volg Motormeiden ook op facebook en instagram

Wil je Motormeiden ook steunen en supporten? Wordt ambassadeur en draag de boodschap verder uit! meer info stuur een mailtje naar info@motormeiden.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *