AllesMotornieuwsTravel

UPDATE: Motormeiden Seizoensopening-rit Rotterdam

UPDATE 16-03-2020: Naar aanleiding van de genomen corona maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt de openingsrit van 4 april 2020 te annuleren. We hopen zo snel mogelijk weer een nieuwe datum te plannen! Houd de www.motormeiden.tv in de gaten!

==============================================================

Haal je motor maar weer tevoorschijn, zet je leren pak in het vet en trek je stoute motorschoenen aan, want het Motormeiden seizoen gaat weer beginnen! Rij mee met de seizoensopening-rit omgeving Rotterdam op zaterdag 4 april. Een leuke en laagdrempelige rit met mooie dijken en bochten. Leer nieuwe meiden kennen en start het motorseizoen goed met Motormeiden!

Helpen: Wil je helpen tijdens een motormeiden ritje? Zoals de route vooraf testen, teamcaptain zijn, foto’s maken op de dag zelf, instagram overnemen of iedereen welkom heten? Stuur een mailtje naar aanmelden@motormeiden.tv

Aanmelden Seizoensopening-rit Motormeiden

Aanmelden voor de rit kan hier. Zonder registratie kun je niet deelnemen. Er zijn maar een beperkt aantal plekken, vol is vol! Dit is een Girls Only rit.

Tijdsplanning:
Datum: zaterdag 4 april
11:00 uur: Aanmelden: Startlocatie is nog even geheim, raad je mee (omgeving Rotterdam)
12:00 uur: Vertrek
14:30 uur: Stopje Theetuin (drankje inclusief)
16:30 uur: einde rit bij Atelier Leona – Oud-Beijerland (lekkere verrassing) 

Startpunt

Het startpunt van deze gave rit houden we nog heel even geheim, raad je mee? Omgeving Rotterdam!

Route + Stopjes

De rit duurt in totaal +/- 3 uur en is inclusief 1 consumptie en een lekkere verassing aan het einde. Verwacht heerlijke kronkelroutes op prachtige dijkjes in de omgeving van Rotterdam, Kinderdijk, Ridderkerk en als eindpunt Oud-beijerland. Na een uur rijden gaan we met de motor het veerpontje bij Schoonhoven over. Neem hiervoor 2,50 mee om te betalen aan de schipper. We vervolgen onze weg en maken na weer een uurtje rijden een tussenstop om iets te drinken bij De Theetuin. Hoogtijd om ook de andere meiden beter te leren kennen en lekker te kletsen. Na deze tussenstop gaan we na 45 minuten weer door. 

Eindpunt

Het eindpunt is in het pittoreske Oud-beijerland, daar zit ook Atelier-Leona. Bij dit eindpunt kun je ook een Motormeiden t-shirt, scarf of sokken kopen. Atelier Leona is officieel verkooppunt van de motormeiden webshop! Daarnaast kun je bij haar ook je motorpak, handschoenen of leuke Motormeiden sleutelhanger portemonnee laten customizen met leerverf. Ze zorgt voor een leuke en lekkere verrassing!

Kosten rit
– 5,- euro – je kunt pinnen bij het aanmelden
– Inclusief 1 consumptie bij De Theetuin + lekkere verrassing bij Atelier Leona! Wil je later aanhaken? Dat kan de kosten blijven hetzelfde.
– Neem 2,50,- euro extra mee om met de veerpont naar de overkant te gaan
– Deze rit is exclusief lunch! Bij de Theetuin is daar wel de gelegenheid voor, hun voorkeur gaat uit naar contante betaling.

Startpunt:
– Nog geheim (omgeving Rotterdam) – maken we binnenkort bekend!

Tussenstop 1:
Veerpont
Buiten de Veerpoort 2,
2871CC Schoonhoven.

Tussenstop 2:
De Theetuin
Pruimendijk 16, 2988 XN Ridderkerk

Eindstop
Atelier-Leona
Molendijk 59. 3262 AJ OudBeijerland

Helpen: Wil je helpen tijdens een motormeiden ritje? Zoals de route vooraf testen, teamcaptain zijn, foto’s maken op de dag zelf, instagram overnemen of iedereen welkom heten? Stuur een mailtje naar aanmelden@motormeiden.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *