EventsMotornieuws

Workshop: Rijden in groepen – voorrijden

UPDATE 16-03-2020: Naar aanleiding van de genomen corona maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt deze workshop te annuleren. We hopen zo snel mogelijk weer een nieuwe datum te plannen! Houd de www.motormeiden.tv in de gaten!

=======================================================================================

Houd je van motorrijden? Ben jij vaak degene die vrijwillig wordt aangewezen om  een  groep voor te rijden of wil je het leren? Dat kan! Bonnie Tracer Workshop geeft een super leuke workshop om je op weg te helpen! Vanaf nu kun jij het voortouw nemen en jouw groepje begeleiden!

AANMELDEN VOOR DE WORKSHOP KAN HIER.

De workshop: 21 maart
Tijdens de workshop ‘rijden in groepen – leren voorrijden’ leer je hoe je veilig in een groep kunt rijden, wat de ‘spelregels’ zijn en waar je rekening mee houdt. Super leuk en leerzaam! Je rijdt de route van Motormeiden die ook op 4 april wordt gereden, jullie hebben dus de unieke kans om deze alvast uit te testen. Er is een maximum van 10 plekken.

Samenwerking  Motormeiden x Bonnie Tracer Workshop
Omdat Motormeiden ook wat vaker voorrijders zoekt voor haar ritjes gaat de voorkeur uit naar meiden die ook op die dag meerijden (4 april). Je hebt immers de route al uitgetest!

Route + Aanmelden
Meld je aan via bovenstaande link, we sturen je dan een bevestiging met alle informatie zoals de startlocatie. Lees hier meer over de route op 4 april.

Workshop:
11:00 – uitleg over rijden in groepen (beetje theorie) –
12:00- 15:30 – Testen van de route op 4 april + instructies en uitleg tijdens het rijden

Kosten:
– Vrijwillige bijdragen
Extra mee: geld voor het pondje (2,50,-) + geld om eventueel iets te drinken/eten bij koffiestop De Theetuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *