Motormeiden aanwezig op De MotorBeurs Utrecht!

Motormeiden staat in februari op de grootste motorbeurs van Nederland: De Motor Beurs Utrecht! Net zoals vorig jaar hebben we weer een leuke stand waar van alles te beleven is. De Motorbeurs Utrecht is een walhalla voor de motorliefhebbers in alle soorten en maten!

Het grootste motorspektakel van Nederland vind plaats van 20 t/m 23 februari en vormt al jaren de plek waar motorliefhebbers de nieuwste motoren komen bewonderen, kopen ook kunt uittesten. Van motorpak tot helm of mooie reizen De Motorbeurs Utrecht kun je je hart ophalen. Motormeiden heeft een grote stand waar allemaal leuke dingen worden georganiseerd! Lees snel verder wat je kunt verwachten!

Motormeiden
Foto: Pien Meppeling
Nieuwe T-shirt-lijn?

Het doel van Motormeiden is om motorrijden onder vrouwen te supporten!  Kom gezellig langs op de stand om met andere Motormeiden kletsen of maak een gave foto! Uiteraard zullen we weer een leuk programma voor je samenstellen zodat je altijd een reden hebt om langs te komen. Van leuke win-acties tot een fotobooth waar je foto’s kunt komen maken! Ook lanceert Motormeiden een nieuwe T-shirtlijn, meer daarover hoor je snel! Met de opbrengst kunnen we leuke dingen blijven organiseren voor jullie! Op de stand staat ook Atelier Leona. Je kunt bij haar je motorpak, handschoenen of wat dan ook met leer te maken heeft laten beschilderen en customizen!

 

Volg Motormeiden oook op Instagram en Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *