AllesMotornieuws

Jubileum Motormeiden op MOTORbeurs Utrecht 2023

Het is weer tijd voor het grootste motorevent van Nederland; MOTORbeurs Utrecht. Van 23 t/m 26 februari kun je volop inspiratie opdoen voor jouw volgende motortrip, motorkleding, nieuwe motor scoren of andere Motormeiden ontmoeten bij het Motormeidenplein! Motormeiden bestaat 5 jaar en dat jubileum gaan we uitbundig vieren op de beurs! Kom je ook?!

Bestel jouw kaartje hier: MOTORbeurs Utrecht

Kom kletsen, ontmoet andere Motormeiden en vier feest!

Op de stand van Motormeiden, worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd zodat motorrijdende vrouwen helemaal in het middel van de belangstelling staan. Wat dacht je van een leuke fotoshoot, een gezellig meetingpoint om andere meiden te ontmoeten en tal van andere leuke activiteiten om te doen! Het programma maken we binnenkort bekend.

Motorkleding beschilderen – Dutch On Wheels

Heb jij een motorjas of broek die nu nog een beetje standaard is? Laat hem beschilderen door kunstenaar Lisa Ottevanger (Dutch on Wheels). Ze maakt de meest prachtige tekeningen op schoenen, broeken, jasjes en noem maar op! Lisa staat er op zaterdag & zondag.

You Nail It – motornagellak!

Dit is natuurlijk wel helemaal over de ‘top of your nails’! Maar daar houden we bij Motormeiden wel van!  Pimp jouw nagel helemaal in motorstijl! Nagelstyliste en Motormeid Domenique voorziet jou van een leuk lakje en een toffe sticker!

Motormeiden Modeshow

We lanceren de nieuwe collectie ‘Girls Ride Out’, een verwijzing naar onze eerste rit! Voor het showen van deze nieuwe collectie lopen Motormeiden in alle soorten, maten en leeftijden mee!  Met de opbrengst van de kledinglijn organiseren we al die leuke ritjes en events voor jullie. Kom je ons supporten en aanmoedigen tijdens de modeshow?

Datum: Donderdag 23 februari (in de avond) en zaterdag 25 februari

Meehelpen op de beurs?

Motormeiden wordt gemaakt door motormeiden, juist door jou dus! Wil je meehelpen op de stand of heb je een leuk idee? Stuur een mailtje naar aanmelden@motormeiden.tv. Jullie hulp en ideeën zijn van harte welkom!