AllesEvents

Tour DELUXE’mburg binnen 1 uur uitverkocht, maar er is meer!

Dit jaar is de Motormeiden Tour de LUXE’mburg al binnen 1 uur helemaal uitverkocht. Zit je er helaas niet bij of ben je nog op zoek naar een andere leerzametraining? Niet getreurd, lees dan vooral verder en laat jezelf inspireren. Benieuwd wat we nog meer organisren, ga naar de Motormeiden Agenda van 2023

Bochten Collegetour Duitsland (8-11 september 2023)
De Tour de LUXE’mburg is niet de enige bochtentraining die Motormeiden in 2023 gaat doen. Ook gaan we in september een Bochten College Tour (moezel-edition) organiseren. Dit is een next-level bochtentraining waar je per dag meer kilometers rijdt en nog meer uit je rij-skills gaat halen. Je geniet al rijdend, van de geweldige vergezichten, uitgestrekte wijnvelden, diepe kratermeren, groene velden en bossen, gastvrije dorpjes en de gezellige terrasjes en zoveel meer.  Er zijn nog enkele plekjes beschikbaar.

Voortgezette rijopleiding – WOW Training (1 april)
Net geslaagd voor je rijbewijs of heb je hem al een tijdje? De Wijs Op Weg training is een voortgezette rijopleiding waar je ontzettend veel inzicht krijgt over jouw rijvaardigheid. Hij wordt gegeven in Barendrecht, Utrecht en Eindhoven in kleine groepjes van max. 4 personen. Lees hier meer over de WOW-Training en de verschillende locaties.

Bochten circuit training  (Midlandcircuit – 29 Mei)

Wil je jouw eerste bochten-ervaring op het circuit opdoen? Samen met 2TheExperience organiseren we een bochtencircuit-training. Tijdens deze middag-editie leer je eerst hoe je circuitbochten kunt nemen en welke technieken er zijn. Want hoe beter jij je bocht aansnijdt hoe makkelijker het is om ook in het gewone verkeer te rijden. De bochentraining  is onder begeleiding van een instructeur. Je wordt ingedeeld in kleine groepjes waarbij je de technieken gaat leren. Vervolgens zijn er verschillende rondes (heats) waarin je jouw snelheid en eindtijd kunt verbeteren op het midlandcircuit. In totaal rij je 6 heats van 10 minuten. De training wordt gehouden op het Midlandcircuit (Flevoland) in de middag. Er zijn slechts 25 plekken beschikbaar.

La Dolce Vita – Italie vakantie (27 augustus – 2 september)

Dit is voor Motormeiden die houden van het goede leven ‘la Dolce Vita’. En daar dompelen we deze Italiaanse motorvakantie helemaal in onder. De routes zijn zorgvuldig uitgestippeld door Trip-Motorreizen en voorzien van prachtige bergpassen, haarspeldbochten, pittoreske dorpjes, afgewisseld met heerlijke Italiaanse restaurants en uiteraard slaan we een Italiaanse ijssalon niet over! Laatste plekjes nu beschikbaar.

 

Wil je ook een event voorstellen met Motormeiden of het platform steunen als Ambassadeur, stuur een mail naar info@motormeiden.tv