TT Experience Day: Motormeiden korting!

Altijd al eens met je eigen motor op het TT Circuit Assen willen rijden? Dit is je kans en Motormeiden krijgen extra korting! Op zondag 17 April 2022 is de TT Experience Day. Motormeiden heeft tijdens deze dag een eigen tijdslot geregeld waarmee je met je eigen motor het circuit op kunt, voor slechts 25 euro. In de paddock van Motormeiden worden ook allemaal leuke activiteiten georganiseerd! Boek snel jouw plekje! 

Redactie: Tessa Deurloo
Motormeiden prijs: 25 euro i.p.v. 35 (boeken Motormeiden TT Experience)

Hoe werkt de TT Experience Day?

De TT Experience Day is een dag waarop je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met het circuit. Je gaat onder begeleiding van een instructeur het circuit op. De groepjes van Motormeiden bestaan uit 10 vrouwelijke rijders met voorop een instructeur. Je rijdt vervolgens 20 minuten op het circuit aan +/- 120 km per uur. Het is tijdens deze dag niet de bedoeling om zo snel mogelijk te rijden, het is vooral de bedoeling dat je plezier hebt.  Kortom, alle ingrediënten voor een dag waar plezier voorop staat!

Motormeiden Pitbox Activiteiten

Kom gezellig naar de Motormeiden-Pitbox, waar we ook leuke activiteiten voor jullie organiseren! Een leuke dag om andere te ontmoeten en jouw (eerste) ervaring uit te wisselen op het circuit!

Boeken + tijdslot 

In totaal kunnen er 40 meiden meerijden in deze sessie! Dus boek snel voordat het te laat is!

Datum: Zondag 17 april 2022
Tijdslot: 13:05 uur (de sessie duurt 20 minuten – alleen voor Motormeiden!)
Motormeiden prijs: 25,- (i.p.v. 35 euro)
Inschrijven: Motormeiden TT Experience
Bevestiging + Info: Een week voor de TT Experience krijg je alle informatie via de mail.

Volg Motormeiden oook op Instagram en Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0