EventsMotornieuwsTravel

Motormeiden vakantie naar Italië in 2023 – La Dolce Vita!

Een motorvakantie met al het goede uit Italië! Dat is de Motormeiden ‘La Dolce Vita’ vakantie i.s.m. Trip Motorreizen. Tijdens deze 6-daagse motorvakantie rijden we naar het Italiaanse dorpje Livigno, in de prachtige Alpen. We verblijven in een luxe B&B hotel voorzien van jacuzzi, rijden de mooiste bergpassen en gaan genieten van al het moois wat Italië te bieden heeft. Je bent verzekerd van een heerlijke motorvakantie met oneindig veel mooie routes, waarbij je ook kunt genieten van de Italiaanse cultuur een natuur.

Boek hier jouw vakantie
Motormeiden- La Dolce Vita vakantie: Vanaf 899,- euro (beperkt aantal plekken).
Datum: 27 augustus – 2 september 2023 (6 nachten)

La Dolce Vita – Motormeiden naar Italië

Dit is voor Motormeiden die houden van het goede leven ‘la Dolce Vita’. En daar dompelen we deze Italiaanse motorvakantie helemaal in onder. De routes zijn zorgvuldig uitgestippeld door Trip-Motorreizen en voorzien van prachtige bergpassen, haarspeldbochten, pittoreske dorpjes, afgewisseld met heerlijke Italiaanse restaurants en uiteraard slaan we een Italiaanse ijssalon niet over!

Hotel

We overnachten in Livigno, in een luxe B&B Eco Hotel voorzien van buiten-jacuzzi, sauna en Turks Stoombad. Het hotel wordt gerund door een typisch Italiaans gastvrij gezin. Met veel zorg en uitstekende service zullen zij Motormeiden voorzien van een heerlijk Italiaans ontbijt en diner, dus dat wordt smullen. Overdag tijdens het rijden zijn er diverse stops, voorzien van een goede lunch en de beste Italiaanse koffie. ‘What else?!’ – aldus George Clooney.

Livigno

Zodra we het dal van Livigno binnen rijden ontvouwt zich een waar spektakel. Prachtige wegen, schitterende huizen en wat een natuur! Livigno staat bekend om zijn prachtige skigebied, mooie bergpassen en heeft ook groot meer. Tevens is het pittoreske dorp een klein belastingparadijs vanwege het ‘taxfree’ shoppen. Naast de vele bergpassen die we gaan trotseren is winkelen dus ook zeer aan te raden!

Extra Motormeiden programma

Tijdens deze vakantie is het motto ‘niets moet’. Het is dus echt vakantie. Tijdens het rijden gaat er een instructeur mee die de groep begeleidt, maar het is geen training. Naast de prachtige motorroutes zal er ook een leuk randprogramma voorzien worden met diverse uitstapjes en een avondprogramma. Je kunt dan zelf beslissen of je eens een dagje wil sightseeën/relaxen of lekker gaat motorrijden.

Route vanuit NL/ BE + extra overnachting

Ga op eigen gelegenheid naar Livigno of samen met Motormeiden. De reis naar Livigno splitsen we op in 2 delen met een extra overnachting in het Zwarte Woud, deze kun je optioneel erbij boeken voor 90,- euro. Deze extra nacht kan zowel voor de heen- als terugreis bijgeboekt worden.

Deel 1: Motormeiden zal op 26 augustus verzamelen bij TLM-Nijmegen en rijdt via de snelweg naar het Zwarte Woud om daar te overnachten. Indien er ook Belgische Motormeiden zijn, zal er ook een Belgische start worden voorzien.
Deel 2: Vanaf het Zwarte Woud rijden we naar het Livigno.

MOEILIJKHEID

De reis naar Livigno is geschikt voor de Motormeiden die niet bang zijn om kilometers te maken! Enige ervaring in de bergen is zeker aan te raden. De routes die we gaan rijden zijn uitdagend maar zeker niet extreem! Het gaat om genieten. Genieten van de routes, de wegen, de natuur maar ook zeer zeker van het typisch Italiaanse Livigno. Heerlijk rijden, heerlijk ontspannen en heerlijk eten! La Dolce Vita.

Tip: Een Motormeiden bochten trainingen vooraf is ook zeker handig om te doen. Check binnenkort de Motormeiden agenda van 2023!

Op zoek naar een andere mooie motorvakantie? Bekijk hier het aanbod van Trip Motorreizen.