AllesMotornieuws

Agenda Motormeiden 2023

Wat hebben we in 2023 allemaal voor jullie in petto? Vanaf vandaag kun je de verschillende cursussen, vakanties en trainingen inzien en binnenkort zetten we ze open om te boeken. Motormeiden bestaat 5 jaar in 2023 en dat gaan we vieren met een uitgebreid programma, dat zeker nog aangevuld wordt.

Wat is er allemaal nieuw?

Nieuw in 2023 is de 6-daagse Italië vakantie ‘La Dolce Vita’. Een prachtige motorvakantie voor de gevorderde Motormeid. Ook gaan we crossen op elektrische motoren, wordt de ‘Glamping vakantie’ een Campingvakantie waarbij je ook in de herberg kunt overnachten, gaan we op BochtenCollege-Tour in de Duitse Moezel en zijn er natuurlijk weer leuke ritjes bij jou in de buurt.

4 Motormeiden vakanties 

We hebben maar liefst 4 motormeiden vakanties/trainingen in 2023: Tour DELUXE’mburg (Luxemburg), Camping vakantie (Limburg), La Dolce Vita – Italie vakantie en BochtenCollege Tour (Moezel- Duitsland). Vooraf aan zo’n vakantie kun je een training doen zodat jouw technieken worden opgefrist of aangeleerd. Dit jaar delen we de bochtenvakanties en training in op niveau’s . Zo kun je gemakkelijk doorstromen en blijf je groeien. Wil je vooraf jouw bochtentechnieken bijschaven? Doe dan zeker mee met de Motogymkhana/ Behendigheidstrainig.

Motormeiden clubshirt 2023  

Het nieuwe Motormeiden clubshirt 2023 is ontworpen door Michelle en komt in februari uit. Altijd in gelimiteerde oplage dus op=op. Het clubshirt kun je binnenkort vinden in de webshop.

Voortgezette rijopleiding – WOW Training 
Net geslaagd voor je rijbewijs of heb je hem al een tijdje? De Wijs op Weg training is een voortgezette rijopleiding waar je ontzettend veel inzicht krijgt over jouw rijvaardigheid. Hij wordt gegeven in Barendrecht, Utrecht en Eindhoven in kleine groepjes van max. 4 personen.

Trainingen  & Ritten Motormeiden 2023

Januari

Februari

  • 23-26 februari: MOTORbeurs Utrecht, kom naar de Motormeiden stand en ontmoet andere Motormeiden

Maart

April

Mei

  • 20 mei – Aardbeien rit (op 5 plekken in Nederland /België)
  • 29 mei – Bochtentraining op het circuit | i.s.m. 2theExperience- Middag 13:00 uur (Midland circuit). – 90,- euro

Juni

Juli

  • 7,8,9 juli Camping vakantie Limburg (lekker rijden, lol hebben en overnachten in een (opgezette) tent en dit jaar ook in de herberg)

Augustus

September