AllesEventsMotornieuws

Training: Motogymkhana – behendigheid – 19 maart

Wil jij het nieuwe motorseizoen soepel door de bochten gaan? Of ga je op vakantie met haarspeldbochten? Schrijf je in voor de behendigheidstraining/motogymkhana op 19 maart 2023. Tijdens deze training leer je op een groot terrein hoe je jouw bochten heel scherp en soepel kun maken. Ook de technieken die je nodig hebt in de haarspeldbochten zullen hier uitgebreid aan bod komen. Zwieren zwaaien motor en kontje draaien. Lees snel verder wat je nog meer kunt verwachten.

Deze training zetten we op i.s.m. Motorcursussen.nl

Motor behendigheidstraining 

De motor behendigheidstraining op 19 maart is een training voor iedereen die de motor ook op lage snelheid goed onder controle wil hebben. Op deze dag ligt de focus op het korte bochten werk, keren, rondjes draaien, zit- en lichaamshouding en de kijktechniek. Doormiddel van een groot uitgestippeld parcours en gecertificeerde trainers van Motorcursussen.nl, leer jij de (kortste) bochten te draaien met jouw eigen motor. Deze training is met iedere motorfiets te volgen, voor zowel de beginnende als gevorderde rijder is dit een leuke en goede training om je motor beter te leren kennen.

Training en terrein

De behendigheidstraining vindt plaats op een volledig afgehuurd terrein in Lelystad en duurt een dagdeel. Je kunt zelf kiezen welk deel jij je inschrijft. De training is vergelijkbaar met de moto Gymkhana zoals we die uit Japan kennen. Met pionnen stippelen we een parcours uit, waarbij je de verschillende technieken gaat leren. Deze technieken ga je ook heel veel gebruiken bij het rijden op de weg of met haarspeldbochten. Aan het einde van de training is het mogelijk om het gehele motogymkhana parcours te rijden. Voorop staat dat je beter wordt in de bochten.

 

Reserveren / boeken

De training duurt een halve dag in Lelystad. Je kunt jezelf inschrijven voor het ochtend- of het middagdeel. Datum: 19 maart – i.s.m. Motorcursussen.nl
Prijs:  € 139,00 incl. certificaat, drinken en snacks.
Ochtend -Behendigheidstraining (09:00 – 12:00 uur)
Middag – Behendigheidstraining ( 13:00 -16:00

Is er geen plaats meer? Zet jezelf op de reservelijst! info@motorcursussen.nl

Het maximale aantal cursisten voor deze training is 6 per instructeur. Dit om zo iedereen de persoonlijke aandacht en begeleiding te kunnen geven die  zij nodig heeft. De training duurt een dagdeel

Tip: Motorcursussen.nl heeft veel handige motortrainingen, neem eens een kijkje in hun agenda om te kijken wat er nog meer te doen is! Je wordt echt een betere motorrijder door regelmatig een cursus te volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *