AllesMotornieuws

Motormeidenplein bij Motominds – Dit mag je niet missen!

Heb je al kaartjes voor de leukste Motorbeurs van Belgie? Bij Motominds Kortrijk kun je testen, ervaren en beleven. Natuurlijk hebben we bij Motormeiden ook een super leuk programma voor jou samengesteld! Kom naar het Motormeidenplein op 4 en 5 mei! We organiseren een GRATIS professionele fotoshoot op de iconische Honda CL500 en je kunt hem ook een weekend lang winnen! Maar er is meer!

Redactie: Tessa Deurloo
Kaartjes Motominds 4 & 5 Mei 2024 –Motormeiden stand 316

Kletshoek met kletskoek
Raak jij ook niet uitgepraat over motorrijden? Bij Motormeiden kun je met al jouw vragen en verhalen terecht. Kom gezellig kletsen met andere meiden in de Motormeiden kletshoek … De kletskoeken liggen al klaar!

Motormeiden clubshirt / Motormeiden  Beurspakket
Het nieuwe clubshirt en andere items kun je hier verkrijgen! Bij Motormeiden is er geen lidmaatschap. We maken ook een leuk beurspakket, dat je alleen daar kunt afhalen! Steun de community met het nieuwe clubshirt, dan houden we de drempel laag.

Programma Motormeidenplein – Motominds
Motormeiden stand 316

– Informatie punt voor alle vrouwen die motorrijden
– Motormeiden kletshoek met kletskoek
– Ontwerp de perfecte vrouwenmotor (win prijzen!)
– Kom jouw Motormeiden verrassing ophalen (GRATIS)
– Win een weekend op de Honda CL500
13:00 – 15:00 uur | Professionele Fotoshoot Honda CL500
15:00 uur – Studio Brussel bij de Motormeiden (zaterdag)
11:00 – 15:00 uur| Info meeting Motormeiden Reizen: Karinthie en Mallorca.

Motormeiden meetingpunt/ informatie punt
Benieuwd wat we bij motormeiden organiseren? Stel al jouw vragen over de ritten, vakanties, trainingen en meer! Kijk ook naar de Motormeiden agenda van 2024.

Professionele Fotoshoot Honda CL500
Elke dag tussen 11:00- 13:00 uur | Deze gave Honda CL500, staat op de stand van Motormeiden. Je kan op deze motorfiets proefzitten, proefrijden (op het testparcour) en als je er bij Motormeiden een toffe foto mee maakt, kun je hem zelfs een weekend lang winnen! Onze professionele fotograaf maakt een geweldige foto in het unieke decor!

Ontwerp de perfecte vrouwenmotor
Ben je klaar om jouw stempel te drukken op de wereld van motorrijden? Wat zijn jouw wensen bij een motor? Samen met Honda slaat Motormeiden de handen in een voor het ontwerpen van de perfecte motor voor vrouwen.

Info meeting Motormeiden Reizen: Karinthie en Mallorca

Benieuwd naar motorvakanties met Motormeiden? Dit jaar gaan we naar Karinthie (slovenie, oostenrijk, italie) en naar het betoverende Mallorca je kan zelf bepalen wanneer je gaat. De motoren en motormeiden formule zijn daar allemaal geregeld.