Motormeiden T-shirt feestelijk gelanceerd op MOTORbeurs Utrecht

Motormeiden viert haar 1-jarig bestaan op de MOTORbeurs Utrecht met een fysieke stand. Tussen alle de grote importeurs reist een whalhalla voor motorvrouwen op. Veel enthousiaste reacties en nieuwe fans die het platform nog niet kenden. Het doel van Motormeiden: nog meer leuke dingen voor vrouwen met motoren organiseren.

Mannen ook op een missie?! 
Ook veel mannen weten de stand te vinden. Veel van hen worden gestuurd met een duidelijke opdracht, of noem het een missie: haal dat Motormeiden shirtje. Daar zijn we jullie heel dankbaar voor! Blijf Motormeiden supporten dan kunnen we nog veel meer leuke dingen doen! 

Lancering shirt
Op donderdag avond werd het shirt officieel gelanceerd en werd het gouden lintje doorgenkipt.

‘Een jaar geleden liep ik op de beurs en probeerde we mensen enthousiast te krijgen voor het platform. Nou dat is gelukt! We hebben als doel om motorvrouwen op de kaart zetten en een plek te creëren waar we alleen maar leuke dingen doen, ritjes rijden, workshops, ervaringen uit te wisselen en gewoon lol hebben’, aldus Tessa oprichter van het platform.

Het shirt is gelanceerd!

Al heel wat meiden hebben het shirtje gekocht, alvast een kleine preview waar ze zijn geweest. Tag motormeiden op instagram!

View this post on Instagram

❥ GIRL POWER. @motormeiden ???

A post shared by ?????? ??? (@kayleejoy_) on

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *