Agenda februari: Wat mag je niet missen?!

Het motorseizoen komt langzaam aan weer op gang! Natuurlijk met de aftrap bij MOTORbeurs Utrecht. Lees snel verder wat je kunt verwachten! Daarnaast zijn er tal van andere leuke events die zeker het bezoeken waard zijn in februari!

Geschreven door: Redacteur Myrte Datema

155 (one five five)
Is het een theatervoorstelling, een dansshow of een motorcross? Nou, eigenlijk allemaal. Motors is de gloednieuwe show van de veelgeprezen formatie/vriendengroep 155 (eenvijfvijf). Zo omschreef de Volkskrant een van hun eerdere voorstellingen als ‘een hilarisch spel met ego, uiterlijk en opgepoetste verwachtingen’ en noemde Het Parool de groep ‘een explosie van onversneden dansplezier’. In Motors combineert 155 hun twee grote liefdes: motoren en dans. Een show vol breakdance, komedie en natuurlijk: gillende motoren. Want als je maar hard genoeg gas geeft, hoort niemand je huilen in je helm. Let op: Deze voorstelling bevat stroboscopische effecten. Speeldata door heel nederland:

 

8 – 10 februari Triumph TWIN DAYS Roké Motors
Ook Roké Motors zegt gedag tegen de Motorbeurs en speelt liever een thuiswedstrijd. In de showroom bij Roké staan alle nieuwe modellen Triumph voor 2019. Alle motoren zijn gratis te proefrijden. Kortom, een big twin party dus! Facebook event aanmelden kan hier.
Toegang Gratis.

 

14 – 17 februari Motorbeurs Utrecht – Utrecht
Voor velen dé start voor het nieuwe motorseizoen, de motorbeurs in Utrecht. Op deze grote beurs wordt al het moois ten toon gesteld wat 2019 te bieden heeft, dat mag je dus zeker niet missen!
Tickets €17,50 aan de kassa, goedkoper als je de kaarten online voordien haalt!

14 -17 februari: Motormeiden op MOTORbeurs Utrecht!
Jazeker! Ook Motormeiden is van de partij. We bestaan een jaar en dat willen we graag vieren samen met jullie! Kom naar het Motormeiden Metingpoint: Hal 7 – C072. Van een echte make-over door een visagist tot het winnen van leuke prijzen en de lancering van de nieuwe T-shirt-lijn! Op donderdag 14 februari is een speciale Girls Night Out georganiseerd in samenwerking met MOTORbeurs en Motormeiden. Kijk hier naar het volledige programma.
Support het platform en koop online je t-shirt. Je kunt hem dan ophalen tijdens de MOTORbeurs Utrecht.

14 februari Meidenroute – MOTORbeurs Utrecht
Alle dames verzamelen! Elke dag kun je tijdens jouw bezoek aan MOTORbeurs Utrecht 2019 de Meidenroute lopen. Op de plattegrond staat bij 17 deelnemers een roze stand aangegeven. Al deze exposanten hebben een specifiek aanbod op hun stand voor vrouwen, denk aan kleding, tassen, workshops, kortingen, ladies only motorreizen en nog veel meer!

meidenroute motorbeurs utrecht

14 februari: 35 jaar Hans van Wijk – Utrecht
Ook Hans van Wijk heeft wat te vieren op de MOTORbeurs Utrecht. Ze bestaan namelijk 35 jaar. Alleen maar meer reden om alle producten voor beurskortingen aan te bieden. Langs welke stands ga jij allemaal? Zie hier het Facebook event.
Tickets: Standaard ticket prijs Motorbeurs, voor Hans van Wijk hoef je niets extras bij te betalen.

16 – 24 februari Huishoudbeurs 2019 – RAI Amsterdam
16 februari t/m 24 februari 2019 is de Huishoudbeurs er natuurlijk weer! Beauty, mode, interieur, (healthy) lifestyle, de leukste workshops, shoppen, proeven en proberen. Tickets: vanaf 15.95

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *