AllesMotorkledingMotornieuws

EARLY BIRD: T-shirt Motormeid

Motormeiden brengt een t-shirt lijn uit met een eigen label! Hoe gaaf! Het doel van het platform is om motorrijden onder vrouwen te stimuleren en leuke dingen te organiseren! Door een shirt te kopen steun je het platform en laat je zien dat ook jij een echte Motormeid bent. T-shirt ‘Motormeid’ is gemaakt van 100% zacht biologisch katoen en heeft een hele mooie en duurzame kwaliteit. Er is een beperkte oplage gemaakt op = op 

Statement: ben jij een Motormeid?
Een Motormeid is iemand met girlpower, die geniet van het motorrijden, de vrijheid en het avontuur daar omheen. Motormeiden zijn stoer, hebben een mening, zijn trots op hun vrouwelijkheid en supporten elkaar! Jij snapt de uitdrukking Girls Can Do Both! Want misschien begrijpt niet iedereen dat jij motor rijdt, Motormeiden onder elkaar snappen dat wel en zullen elkaar altijd steunen.

Kortingscode:
Krijg  10% korting met de early bird-code (geldig t/m 17 februari)
Code: MOTORMEID2019
Prijs: 24,99- (ipv 27,95,-)

Bestel het shirt HIER.

tshirt motormeid
100% biologisch katoen, met geweven label in de nek van Motormeiden

Opdruk: Motormeid
Op de voorkant van het shirt staat de tekst: Motormeid. De achterkant van het shirt is blanco. De sierlijke letters zijn ontworpen door Myrte Datema, zelf een echte motormeid. Met een zeefdruktechniek zijn de letters gedrukt en in de nek zit een geweven label van het merk Motormeiden

Biologisch katoen + Ecologisch label
Wij hebben gekozen voor een duurzaam geproduceerd t-shirt van zacht biologische geteelde katoen, omdat wij vinden dat je het verschil zelf kunt maken. De prijs zal daarom iets hoger liggen dan je gewend bent. Maar dan dragen we wel een steentje bij aan het milieu. 

Ophalen bij MOTORbeurs Utrecht
Bestel je shirt nu en bespaar verzendkosten! Kom het shirt ophalen tijdens de MOTORbeurs Utrecht. Motormeiden heeft een Meetingpoint dat iedere dag open is van 11:00 – 12:30 uur en 16:00 – 18:00 uur. Ook kan het shirt op donderdagavond tijdens de Girls Night Out opgehaald worden tot 21:00 uur.  Meetingpoint: Hal 7 – C072. Mocht je het willen versturen dan wordt dit na 17 februari op de post gedaan.

shirt motormeiden
Tessa draagt een maat S en is 1.70 m. Het shirt valt over de heupen.

Vragen over het t-shirt? Mail naar: info@motormeiden.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *