Motorkleding

Motorschoenen heb je nooit genoeg

Wie is er niet gek op schoenen?! Bij velen van jullie thuis zal een aardige collectie staan. Pumps, sneakers, slippers, laarzen, noem het maar op. De motorschoenen collectie kan ook steeds meer en meer worden uitgebreid, want gelukkig wordt er steeds meer rekening gehouden met motorrijdende vrouwen en hun stijl die zij willen uitdragen. Motormeiden heeft samen met Jopa Racing Products voor jullie 3 paar schoenen uitgelicht.

Redactie: Valerie June Smit
Foto’s: Valerie June Smit & Jopa Racing Products

Furygan Zephyr Lady

Voor een sportieve look op de motor draag je de Zephyr Lady D30 van Furygan. Deze mooie zwarte leren sneaker met roze/witte accenten zijn comfortabel, ademen en zijn waterdicht. Bij de tenen en hielen heb je een goede versteviging, vooral de protectie rondom de teen voor het schakelpedaal, zorgt ervoor dat de schoen op die plek minder snel slijt. De sneakers vallen hoog en de enkels zijn daardoor goed beschermd. Ze zijn makkelijk aan te trekken d.m.v. een lipje aan de achterkant. Vast maken doe je met veters en een strap. Een aanrader voor jouw dagelijkse ritjes op de motor. Voor de meisje meisjes onder ons, je krijgt er roze veters bij!

Vanaf maat 37 ook verkrijgbaar in het zwart met subtiele witte of oranje accenten.

Furygan Zephyr Lady

Furygan Fabia

Ben je geen sneaker meisje meisje? Dan kan je in stijl op de motor met de Fabia Lady D30 hoogkwaliteit leren boots. Een mooie stevige schoen met een kleine hak en wat ik heel leuk vind is de handige rits aan de achterkant, welke het makkelijk maakt om ze aan te trekken. De enkel wordt goed beschermd en ook de tenen en hielen hebben extra versteviging gekregen. Van natte voeten zal je geen last hebben, want ze zijn waterdicht.

Verkooppunten Furygan

Furygan Fabia Furygan Fabia

Sidi Meta

Nog een paar ontzettend gave sneakers, maar dan van grijs suède. Deze hebben minimale roze accenten en de gave zwarte vlakken van lorica, synthetisch stevig leer. Niet zo fan van deze kleuren? De sneaker is ook verkrijgbaar in het zwart. Door het gebruik van bepaalde materialen ademt de schoen goed en wordt vocht geabsorbeerd. De zool is van rubber en zorgt voor een verbeterde grip. De hiel is extra verstevigd. Nog een voordeel, de veters hoef je niet iedere keer te strikken. Je schiet ook zo in de sneaker d.m.v. de lipjes aan de achterkant.

Verkooppunten Sidi

Sidi Meta Sidi Meta

Enthousiast geworden over deze schoenen? Check de prijzen en dichtstbijzijnde winkel op Jopa Racing products dealers

Motorschoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *