AllesEventsMotornieuws

Girls Ride Out: wenkbrauwbar, jasjes pimpen en gave workshops!

Zijn jullie klaar om een feestje te bouwen? Noteer 18 en 19 mei alvast in je agenda voor het festival Mega Motortreffen in Vijfhuizen! Op 18 mei start Motormeiden met de Girls Ride Out bij Biker Outfit. Een rit speciaal voor meiden waarna we op spectaculaire wijze het festival op rijden. Koop voor het MegaMotortreffen een speciaal Motormeiden kaartje met actiecode! Hiermee krijg je toegang tot leuke workshops en nog veel meer!  

Motormeiden korting + workshops
Koop online je entreekaartje (7,50) en voer bij het bestellen de promotiecode in: motormeiden2019.  Dit is geen korting maar je kunt meedoen met leuke workshops! Motomeiden heeft een grote stand waar ook leuke dingen plaats vinden en waar je workshops kunt doen!

Girls Ride Out

Girls Ride out
Who run the world? Girls! Doe mee met de GIRLS RIDE OUT  op 18 mei! Met zo veel mogelijk meiden rijden we het festival op! Even wat girlpower laten zien!

Het verzamelpunt voor de rit is Biker Outfit Amsterdam!
09:30 uur verzamelen – 10:30 uur vertrek
Route: schrijf je hier in.

Voor de rit koop je een Motormeiden supporters bag van 5,99. Een leuk aandenken aan een geweldige dag!  Klik hier voor alle informatie.

Motormeiden Meetingpoint 

Start bij het Motormeiden Meetingpoint er is een hippe wenkbrauwbar, de meest fantastische customn jasjes van Atelier leona, er staat een gave motor voor de foto en je kunt een leuke workshop volgen! Ook kun je een leuk t-shirt van Motormeiden kopen.

Wenkbrauwbar – Meels Mobile Browbar

Met een frisse blik kijken naar nieuwe motoren, wie wil dat nou niet? Bij Meels Mobile Browbar kun je een gratis workshop volgen hoe je je wenkbrauwen kunt stylen en shapen. Ook mannen zijn welkom hoor! Ze geeft je persoonlijk advies en laat zien hoe belangrijk je wenkbrauwen voor je gezicht zijn! Workshop wenkbrauwen stylen en shapen: 12:30, 13.30, 15:30 (20 minuten). Opgeven kan hier (vol is vol)

Korting:Motormeiden krijgen 10% korting. Neem in een afgeschermd stuk plaats bij Meels Mobile Browbar en laat ze professioneel onder handen nemen. Voor een plekje te reserveren graag mailen.

Motorjasje pimpen met Atelier Leona

Neem je eigen motorjasje mee of een leuk casual jasje van (sky)leer. Atelier Leona gaat aan de ontwerptafel zitten en maakt een uniek design al vanaf 30 euro. Leona maakt unieke ontwerpen voor bekende (Italiaanse) modelabels en ook voor Nederlandse artiesten die haar jasjes geweldig vinden. Wil je zeker zijn van je ontwerp of alvast brainstormen? Stuur een mailtje naar Atelier Leona: atelier.leona@gmail.com

Motormeiden babbelbox

Ga op de babbelbox stip voor de camera staan en lucht je hart! Jullie reacties komen in een online video op Motormeiden.tv!

Exclusieve workshops voor Motormeiden (18/19 mei)
Op het event zijn gratis workshops voor Motormeiden. Deze worden later bekend gemaakt!

T-shirt – tasje: Motormeid

Wil je niets missen?  Volg Motormeiden ook op facebook en instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *