Alles

Dit is de perfecte vrouwelijke motorjas – ontworpen door 200 vrouwen (NL-BE)

Eindelijk een motorjas waar je als vrouw geen complex van krijgt! Het motorkledingmerk Rusty Stitches  & Motormeiden schreven begin dit jaar een motorjas ontwerpwedstrijd uit om de perfecte vrouwelijke jas te ontwerpen. Ruim 200 vrouwen uit Nederland en Belgie hebben meegewerkt aan de motorjas, waarvan elk detail was aan te passen. Na een uitgebreide testfase, kan nu volmondig gezegd worden dat de perfecte vrouwelijk motorjas er is. Hoewel er altijd ruimte voor verbetering is. De jas heet ANNA, vernoemd naar de winnares van de ontwerpwedstrijd.

Er worden slechts 50 motorjassen geproduceerd. Prijs v.a. 289,99.
Doe jouw bestelling nu, in februari/maart 2022 wordt de jas geleverd.

‘Wij vonden het belangrijk dat elke vrouw in de motorjas pas, dus is hij beschikbaar van maat 36-56. Het ontwerp is buitengewoon uniek en zie je nergens anders. De vrouwelijkheid is terug te zien in de prachtige gestroomlijnd pipeline bij de taille en de lijnen op de armen. De gave strepen op de schouders en achterkant geven de jas een super hippe uitstraling, je hebt echt iets bijzonders!’ aldus Tessa Deurloo – oprichter Motormeiden

Hoe zie je dat de motorjas is ontworpen door vrouwen?

De Motormeiden motorjas is voorzien van allemaal handige (motor) snufjes en heeft (de)taille! Extra taille zelfs, want zo zitten er ritsen op de  heup voor 10 cm meer speling, is de jas extra lang zodat je nooit een blote rug hebt en heeft hij veel zakken, die je op het eerste oog niet ziet maar heel handig zijn. Uiteraard is de jas voorzien van CE protectie en andere opties.

Volgens Rusty Stitches is er duidelijk veel vraag naar goede vrouwelijke motorjassen. ‘Bij de motorjas van Motormeiden hebben we gekeken hoe we al die mooie vrouwelijke vormen kunnen omarmen en dit kunnen gieten in een perfecte vrouwelijke motorjas. Dat is volgens ons goed gelukt, hoewel er altijd ruimte is voor verbetering’ 

Over de Motorjas Anna
De jas noemt ANNA, dat is de naam van de winnares van de ontwerpwedstrijd waaruit deze jas is gekozen. De ANNA is een mooie vrouwelijke motorjas met subtiele rode details.  Dit is de allereerste motorjas van Motormeiden i.s.m. Rusty Stitches, die via een ontwerpwedstrijd is ontwikkeld.

Bestellen voor de pre-order kan t/m  30 september 2021 op www.motormeiden.tv, daarna vullen we de maten. Er worden 50 exemplaren van deze jas geproduceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *