AllesMotornieuws

Professionele MotoShoot op de Honda CL500 – Motominds

Heb je al kaartjes voor de leukste Motorbeurs van Belgie? Bij Motominds Kortrijk kun je testen, ervaren en beleven. Natuurlijk hebben we bij Motormeiden ook een super leuk programma voor jou samengesteld! Kom naar het Motormeidenplein op 4 en 5 mei! We organiseren een GRATIS professionele fotoshoot op de iconische Honda CL500 en je kunt hem ook een weekend lang winnen! Maar er is meer!

Redactie: Tessa Deurloo
Kaartjes Motominds 4 & 5 Mei 2024 – Motormeiden stand 316

Programma Motormeidenplein – Motominds

– Informatie punt voor alle vrouwen die motorrijden
– Motormeiden kletshoek met kletskoek
– Denk mee over de perfecte vrouwenmotor met Honda (win prijzen!)
– Kom jouw Motormeiden verrassing ophalen!
– Win een weekend op de Honda CL500
13:00 – 15:00 uur | Professionele Fotoshoot Honda CL500
14:00 – 15:00 uur| Info meeting Motormeiden Reizen: Karinthie en Mallorca.

15:00 uur – StuBru (zaterdag komt Studio Brussel langs voor een leuke reportage!). kom langs en laat je horen!

Win een weekend met de Honda CL500

Deze gave Honda CL500, staat op de stand van Motormeiden. Je kan op deze motorfiets proefzitten, proefrijden (op het testparcour) en als je er bij Motormeiden een toffe foto mee maakt, kun je hem zelfs een weekend lang winnen! Maak dus een leuke foto en zet hem online, of doe mee met de motoshoot.

 

Fotoshoot met professionele fotograaf

Een professionele Motoshoot op de Honda CL500! Stap in het unieke decor van Motormeiden en maak een iconische foto op deze scrambler. De professionele fotoshoot is elke dag van 13:00 – 15:00 uur. Deel de foto op jouw socials en tag @motormeiden dan maak je ook nog eens kans om hem te winnen voor een lang weekend!

Denk mee over de perfecte vrouwenmotor i.s.m. Honda

Wat zijn jouw wensen bij de perfecte motor? Zithoogte, houding, hoeveel CC, type motor, hoe zwaar etc. Samen met Honda slaat Motormeiden de handen in een, en start een onderzoek om de noden en wensen van de vrouwelijke rijder in kaart te brengen. Je kunt bij Motominds Kortrijk alvast jouw eerste wishlist doorgeven. Uiteindelijk verzamelen we zo veel mogelijk informatie zodat Honda met deze wensen aan de slag gaat.

Iedereen die meewerkt aan dit eerste onderzoek maakt kans om een weekend te rijden op een Honda motor naar keuze.