AllesMotornieuws

Programma Motormeidenplein – MOTORbeurs Utrecht

Motormeiden bestaat 5 jaar! Alle reden om een feestje met jou te vieren op de MOTORbeurs Utrecht! Kom gezellig kletsen, ontmoet andere meiden of plof neer in de Motormeiden lounge! We organiseren tal van leuke activiteiten en natuurlijk kun jij ook je nieuwe clubshirt of andere handige motoritems vinden (en afhalen). 

Motormeiden: Hal 11 A044
Koop hier jouw kaartje >>  MOTORbeurs Utrecht (23-26 februari)

Infopunt & meetingpoint
Motormeiden organiseert jaarlijkst meer dan 40 ritten, trainingen en vakanties! Laat je informeren over al die leuke activiteiten en ga een keer mee. Ook kun je je aansluiten bij het Motormeiden rittenteam, waar we samen met jou motorritten opzetten en begeleiden. Benieuwd naar onze agenda? Check >>> Agenda Motormeiden 2023

Motormeiden modeshow
Ben je al bekend met de kledinglijn van Motormeiden? Met een spetterende modeshow laten we zien hoeveel vrouwenpower er in de motorwereld zit. We showen de nieuwe collectie Girls Ride Out die ook verkrijgbaar is op de beursstand. Ook de laatste exemplaren van de Motormeiden motorjas kun je hier passen (slechts 50 stuks van gemaakt).

Fotoshoot met windmachine & nagels pimpen
Doe een professionele fotoshooot met windmachine, op de Benelli Leoncino 800, laat je nagels pimpen (You nail it!) door Domenique, of support de powervrouwen die meedoen met de Motormeiden-Modeshow! Tijdens deze modeshow op donderdag & zaterdag lanceren we de nieuwe collectie GIRLS RIDE OUT

Motorpak customizen
Op zaterdag en zondag is custom leather artist Dutch On Wheels (Lisa) te gast om jouw motorpak te customizen. Met kwasten, verf en spuitbussen maakt ze de gaafste tekeningen op jouw items. Kortom genoeg te doen bij Motormeiden! 

Prijzenbingo!
Ook kun diverse prijzen winnen! Raad jij mee welke motor onder de gepersonaliseerde motorhoes van DSCovers zit? Of doe mee met de Motorprijzen bingo! Ook heeft Motorlijn Holland een prachtige motorheftafel staan voor een wel heel voordelig beursprijsje!