AllesLifestyle

Iedereen draait zich 2x om bij de ontwerpen van Lisa Ottevanger!

Je moet niet gek opkijken als iedereen zich 2 keer omdraait wanneer je met een ontwerp van Dutch on Wheels langsrijdt! Wanneer Custom painter en pinstriper Lisa Ottevanger jouw motorpak, helm of motor onderhanden neemt, dan heb je echt iets unieks! Met speciale verf, spuitbussen en kwasten maakt ze geweldige illustraties en kunstwerken waar je naar kunt blijven kijken.  Speciaal voor de MOTORbeurs Utecht komt Lisa (zaterdag & zondag) naar het Motormeidenplein om jullie motoritems customizen. Lees verder hoe het werkt!

Redactie: Tessa Deurloo 
Dutch On Wheels: Motorbeurs Utrecht – Motormeidenplein|  Hal 11 stand A044 | 24 & 25 februari Dutch On Wheels

Jouw motorpak custompainten

Weg met dat saaie zwarte motorpak of die standaard helm! Laat het onder handen nemen door Dutch on wheels en je hebt echt iets bijzonders! Ga om de tafel met Lisa en brainstorm samen over het ontwerp. Het wordt er dan meteen op gezet en na het drogen kun je het ook weer mee naar huis nemen. Ook kun je met Lisa een ontwerp sessie inplannen voor bijvoorbeeld jouw motor of helm te laten custompainten. Tijdens de motorbeurs Utrecht zal Lisa er zaterdag en zondag zijn. Kom dus zo snel mogelijk naar de stand! De mogelijkheden zijn eindeloos, jouw naam kan al vanaf 25,- euro gezet worden.

‘Van prachtige bloemen, illustraties met motoren tot powervrouwen en pin-ups. Ik kan alles tekenen wat jij wil. Geef mij een kwast en laat mij vooral mijn gang gaan. Maar niet voordat we het allemaal goed doorgesproken hebben! Want het gaat er niet meer af. Samen gaan we om de tafel om een leuk ontwerp te maken. Ik vind het heerlijk om te doen, mensen beter te leren kennen en daarna met een gaaf ontwerp iemand intens gelukkig maken. Breng jouw motorjas langs of andere items, dan kijken we samen naar een uniek ontwerp.’ aldus Lisa.

Lisa is een bekendheid in de wereld van custompaint en pinstriping. Bij dat laatste moet je een vuurvaste hand hebben omdat de handgeschilderde lijnen in een vloeiende lijn op de motortank of helm worden geschilderd. Met Dutch On Wheels reist Lisa de hele wereld over om met haar ontwerpen het motorleven nog mooier te maken.

Ze is 1 van de weinige vrouwelijke pinstripe artiesten die de motorwereld kent. Bekende motormerken zoals BMW, Harley Davidson, Royal Enfield en Indian Motorcycles vragen haar regelmatig om een Limited Edition motor te custompainten. Sinds 2015 reist Lisa elk jaar weer naar de Bikeshed Show in London waar ze haar laatste werk presenteert en life schildert. Ook is ze samen met Rev’it afgereisd naar het bekende Wheels and Waves in Biaritz om in de stand een wand schildering te maken. Bij het bekende motorcafe DEUS Amsterdam verzorgde Lisa ook een aantal motorillustraties.

Wil je alvast een ontwerp bespreken? Neem zeker contact op met Lisa via Dutch On Wheels.

Volg Dutch On Wheels ook op instagram!